punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Prosím radu - náporové sání

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Prosím radu - náporové sání

vtsko
Zaslal: so březen 19, 2011 12:41 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
ahaaa...podla mna si sa len nechat o_ebat Very Happy ako aj s prevodovkou Very Happy
ty si ten,co kupuje drahe,lebo veri,ze je to lepsie...nie vzdy to tak je Wink

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
TerPentin15
Zaslal: út březen 22, 2011 7:30 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 13. 07. 2010 Příspěvky: 19 Bydliště: čadca
prosím vás čo je tá hadička od toho boxu kde je filter čo ide na motor?
http://www.autobazar.eu/sk/pics.php?id=1965810&pic=14&brand=Citroen&lang=sk
chcem dať športový filter a chcem úplne vyhodiť ten box kde bol starý filter.
stane sa niečo keď tú hadičku odpojím?

MrChodnyCZ
Zaslal: út březen 22, 2011 8:03 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
to je odvetravani vika, kdyz to odpojis, je mozne ze ti z toho bude chcat olej. Pokud ne, dej tam jenom maly filtrik, pokud jo, tak plechovku na olej. Raceland sani tam na to ale ma vyvod.

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
TerPentin15
Zaslal: út březen 22, 2011 8:14 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 13. 07. 2010 Příspěvky: 19 Bydliště: čadca
MrChodnyCZ napsal:
to je odvetravani vika, kdyz to odpojis, je mozne ze ti z toho bude chcat olej. Pokud ne, dej tam jenom maly filtrik, pokud jo, tak plechovku na olej. Raceland sani tam na to ale ma vyvod.

myslíš filtrík na odvetranie motora?či?nevyznám sa v takýchto veciach

lap,top,saxo
Zaslal: st březen 23, 2011 8:50 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 02. 02. 2009 Příspěvky: 125 Bydliště: Opava
Sifilda napsal:
lap,top,saxo napsal:
Mě to třeba popraskalo komplet Very Happy kde se to da kupit ten skelet..? Smile

a co to udelat na opak? Very Happy prodej mi to co ti zustalo a ja si koupim skelet Very Happy

Very Happy to ne ja to nějak cele pospravuju a dam zase dohromady Very Happy a tak jsem si všim že jsi z Opavy kde tu..? ještě jsem tu neviděl červené saxo..?Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
MrChodnyCZ
Zaslal: st březen 23, 2011 9:04 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 12. 07. 2007 Příspěvky: 3334 Bydliště: Hodonín
TerPentin15 napsal:

myslíš filtrík na odvetranie motora?či?nevyznám sa v takýchto veciach

jo, takový malý filtřík za pár korun...

Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Dan HKS
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 8:37 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2011 Příspěvky: 245 Bydliště: Lanškroun
Toska napsal:
Ja mel ten kit sani uz v aute jak jsem ho koupil a byl rozlamanej.Je to nejspis nejakej levnejsi kousek,nejspis napodobenina Simoty,ci Racelandu.Bez oznaceni typu a vyrobce.Vzal jsem na to smirglpapir a laminovaci soupravu a je jako novej.Kazdopadne kup novej a pocitej s tim ze ty 2,5 te to bude stat.Radsi si priplat za znackovej a budes mit jistotu ze se ti nepolame.Delaji to z lepsiho materialu jak cinani.A ohledne nejake zmeny jak uz zminil Eiffel nademnou,bude to spis pocitove lepsi.Hlubsi zvuk.Ja si jeste hral s pilkou a pilnikem a prorezal si ty prepazky pred sanim.Rekl bych ze to jede o neco lip,ale nespis je to placebo efekt Laughing (to abych si oduvodnil tu kokotskou drinu s tim rezanim a pilovanim).

přesně Smile tak zvuk je prostě Brutalní a asi taky největší duvod prod si to udělat
A musím říct že jsem dřív strašně obdivoval golfy s motorem 2,8 VR6 ten motor má prostě úžasnej zvouček ale to auto jsem si chtěl koupovat snad jen kvuli tomu zvuku Very Happy no i ten motor byl dobrej ale popravdě prostě velice papal Very Happy no a pak jsem zjistil že když se napere otevřený sání do každýho 4 válce tak hle Very Happy máme tu uplně stejnej zvuk jako má VR6tka a tam po dlouhým hledaní a přemejšlení jsem narazil na saxo Smile no a co se týče výkonu co to přida Very Happy je opravdu jen pár koní cca od 5-10 koníčku tak že celkem zanedbatelnej přirustek ale když si to s kombinuješ s pár vychytávkama tak v závěru pak mužeš docílit slušných výsledků a když si vemu to že místo 113ps který mas 1,6 16V VTSko tak po upravach jako je otevřený saní + pořádnej filtr (KN,Simota,...) + lepší svíčky (Denso..) ... + sportovní výfuk + nerez svody + No Kat nebo sport Kat tak mužeš docílit cca 15-20 koníku navíc a saxo co má 130 koní jede hnedle líp Smile no a když si připlatíš a nechaš si udělat chip jednotky tak tam je to hnedka narust zase cca 15 koní no a pak tu máme cca 140-+ a to je zase o neco lepší Smile pochopitelně je tu kupa další uprav motoru (tedka neberu přeplňování) taj že třeba ostrá vačka tvrdší pružinky atd atd ...ale to je všechno o financích.. pokud jsem někde napsal něco špatně něbo nepravdivě klidně mě zkušenější opravte rád se nechám poučit Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
skokan
Zaslal: po prosinec 26, 2011 1:24 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
Dan ..v celku pekne si to popisal ale seriove saxo 1.6 16v ma predsa 118 koni a co sa tyka sania tak zabudni na 5-10 koni ale tak ze 3 poniky snad ale o to pri sani ani nejde. Je tam na nieco ine a to (ak je kvalitne) aj robi. Chipovanie bez vaciek je ti tiez na trt a nepocitaj s narastom vykomu, ak sa teda nebavime zase o 3 kobylach, ale skor ti to spravi lepsi priebeh vykonu a krutiaceho momentu a zvysovanie to riesi az pri kombinacii s vackami a vyfukom.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
vtsko
Zaslal: po prosinec 26, 2011 1:27 pm Odpovědět s citátem
no neviem Petanku Smile ja mam 130 s naporovim sanim,otvorenym koncakom a iridiovymi svieckami Wink Very Happy ale tak,neviem ako uplna seria Razz

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
EiFFeL
Zaslal: po prosinec 26, 2011 2:05 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
bych chtel videt jak chipem udelas na saxu +15ps Very Happy Very Happy Very Happy mozna tak nejakym remapem po vackach atd...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Dan HKS
Zaslal: po prosinec 26, 2011 6:10 pm Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
bych chtel videt jak chipem udelas na saxu +15ps Very Happy Very Happy Very Happy mozna tak nejakym remapem po vackach atd...

no ja ne Very Happy ale tahle firma firma to umí Smile

http://www.bitpower.cz/index.php?module=tabulky

je to velice solidní firma kamarad si tem nechal dělat S3 a čipem mu to dali z 210 na 250 koní a přímo na brzdě ti to změřej vytisknou diagram tak že asi by to tam jen tak nepsali když by to pak z auta nedostaly nemyslíš ?
Dan HKS
Zaslal: po prosinec 26, 2011 6:15 pm Odpovědět s citátem
skokan napsal:
Dan ..v celku pekne si to popisal ale seriove saxo 1.6 16v ma predsa 118 koni a co sa tyka sania tak zabudni na 5-10 koni ale tak ze 3 poniky snad ale o to pri sani ani nejde. Je tam na nieco ine a to (ak je kvalitne) aj robi. Chipovanie bez vaciek je ti tiez na trt a nepocitaj s narastom vykomu, ak sa teda nebavime zase o 3 kobylach, ale skor ti to spravi lepsi priebeh vykonu a krutiaceho momentu a zvysovanie to riesi az pri kombinacii s vackami a vyfukom.

všek jsem psal samostatně je to všechno o ničem ale když si to spojiš upravama sani svíčky vačky lauf a chip tak je jasný že to nějaky koně vykouzlí a jak jsem tu četl níž tak když ten borec dal na vts 130 ps a to jen přidáním napor. saním ,sviček a sport laufem tak to zase takovej sen dostat z toho tolik koní není problem
vtsko
Zaslal: po prosinec 26, 2011 7:27 pm Odpovědět s citátem
len to je polemizovanie Wink napr. Minotaurus ma premapovane,zvody,zadny tlmic,naporove sanie s greenom a ma 128ps Wink vzdy zalezi od stavu motora..bez upravy,spominanych vaciek aspon,komplet vyfuku,je taka uprava k nicomu,len ti to ten dotycny moze dojebat
saxu staci prevodovka,lepsi privod vzduchu,vyfuk,podvozok,brzdy a voala,paradicka je na svete Wink
A nehovoriac otom,ze kazdy hcete vacsi vykon a nevyuzivate ani ten,co tam je Mr. Green

Dan HKS
Zaslal: út prosinec 27, 2011 8:48 am Odpovědět s citátem
vtsko napsal:
len to je polemizovanie Wink napr. Minotaurus ma premapovane,zvody,zadny tlmic,naporove sanie s greenom a ma 128ps Wink vzdy zalezi od stavu motora..bez upravy,spominanych vaciek aspon,komplet vyfuku,je taka uprava k nicomu,len ti to ten dotycny moze dojebat
saxu staci prevodovka,lepsi privod vzduchu,vyfuk,podvozok,brzdy a voala,paradicka je na svete Wink
A nehovoriac otom,ze kazdy hcete vacsi vykon a nevyuzivate ani ten,co tam je Mr. Green

Smile jo aq prosimtě Smile ja vím že se to tu nejspiš řešilo milionkrát Smile ale ja zaboha nemužu najit ten k rásnej krit přímiho sání on je bud od racelandu nebo simoty neznaš prosímtě nějakou stranku kde se dá ten kit objednat ? bylo by to do VTSka 1.6 16V ještě jsem tu četli že ten puvodní filtr je prej na hovno že je lepší tam narvat třeba KNko nebo simotu neznaš taky nějakou stranku ? nejlepe českou Smile ja jsem našel jednu ale tam neni po tom kytu ani stopa Sad

díky moc Smile za pomoc
Sandman
Zaslal: út prosinec 27, 2011 11:17 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
http://www.kamracing.co.uk/citroen/citroen-saxo/saxo-engine/enclosed-induction-kits/citroen-saxo-1-6-16v-vts-simota-aeroform-ii-induction-kit.html

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: