Zdravim vás pánové, už asi dva měsíce mi jde od pravýho zadního kola skřípání, nejdřív jsem si myslel, že to skřípe/vrže při propružení, ale dělá to hlavně když zatočim nebo škubnu volantem doleva, prostě že se váha auta přesune na pravou stranu/pravý kolo. Auto má najeto 185 tis a repas zadní nápravy byl dělanej na 160 tis, takže bych neřekl že bude v hajzlu. Neví někdo co by to mohlo být
stabilizátory mám v pohodě, oba dva drží, mě to neklepe, ale hnusně vrže, trhá mi to uši za jízdy, myslim si, že to může dělat i tlumič .... já bych to celý prostříknul, ale kluci na P-C mi radili ,ať to nedělám, protože rez + olej= brusná pasta, takže nevim
stabilizátory mám v pohodě, oba dva drží, mě to neklepe, ale hnusně vrže, trhá mi to uši za jízdy, myslim si, že to může dělat i tlumič .... já bych to celý prostříknul, ale kluci na P-C mi radili ,ať to nedělám, protože rez + olej= brusná pasta, takže nevim
zkus tlumič jak je tam chytlí ten šroub muže tam byt KO ta guma nebo něco ja to tak měl, nebo rezervu mrkni
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru