Mám menší problém. Loni na jaře jsem při kupování Saxány 1,1 (44kW) r.v. 2003 zjistil, že vnitřní ventilátor jde pouze na 1. a 2. stupeň. Při přepnutí na 3. to nedělalo nic. Mechanik bazaru to prý dal dokupy. Prý tam nebyl připojený jeden drát, který byl zaizolovaný. No a pak to začalo. Asi po 2 měsících to na 3. stupeň spálilo pojistku. Potom to spálilo pojistku i na 2. stupeň. No a já nevím co s tím. Jsem v Saxáně teprve zelenáč. Četl jsem vaše příspěvky a klonil bych se k spáleným tranzistorům. No a můj problém je, že ani nevím jak vycuknout ventilátor a podívat se mu na střeva. Vlastní proměření by už snad zvládl tatík. Díky za odpověď
no já myslim že by mohl bejt špatnej ten otočnej přepínač, chtělo by to zkontrolovat ty dráty co k němu vedou jestli to tam nechytá nějakej zkrat a podle těch příznaků to i na zkrat vypadá a kdyžtak ten přepínač sehnat někde na vrakáči a zkusit ho vyměnit a třeba to půjde jak má
tady: http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=370&start=60
si kdyžtak stáhni servisní manuál a tam najdeš jak se dostat k tomu přepínacímu kolečku a další věci. Jinak ten středovej panel drží 4 torxy dva jsou u vypínačů na vyhřívání zadního okna atd. a další dva jsou nad popelníkem na každý straně jeden jsou jakoby ze spoda, stačí je všechny vyšroubovat a celej středovej panel vytáhneš ven.
Díky za typ. Zkusím to probádat. Stejně mě nejde do hlavy, že to odcházelo tak zasebou. Možná s tím už byl nějaký problém, tak proto byl jeden drát zaizolovanej. No a já nemám rád když něco nefunguje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru