ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 18. 12. 2006Příspěvky: 233Bydliště: Benešov u Prahy
nemáte někdo prosím schéma nebo schémata zapojení (asi) řídicí jednotky. dostal sem od Ježucha alarm,ale budu potřebovat ty schémata abych ho zapojil. Please hepl
ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 05. 2005Příspěvky: 242Bydliště: Praha
A proč cheš ALARM zapojovat na ŘJ ? Co vím tak imobilizer se zapojuje na čerpadlo paliva nebo na startér. Jinak kabely co mají jít k dveřním spínačům napojíš v předním sloupku u řidiče. Má to jednu nevýhodu jak napojíš spínač na zadních dveřích kufru tak ti bude při otevření jakých koliv dveří svítit obě světýlka najednou (osvětlení ve střeše a osvětlení kufru). Budeš muset sundat plasty u obou sloupků, protože tam povedou kably k ultrazvukovejm detektorum pohybu. Jednotku alarmu je nejlepší napájet z kabelu co vede do zapalovače. Jinak jednotka alarmu se pěkně přilepí na kastlík úložného prostoru co je před spolujezdcem. Je co to tady vlastně kecám. Už nic neřeknu, by ste mě někdo saxíka ukradli. A nezapomeň si dát i spínač na otevření kapoty. Jinak to nemá význam tam tu sirénu ani dávat. Budeš připojovat i centrální zamykání ?
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede.
ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 18. 12. 2006Příspěvky: 233Bydliště: Benešov u Prahy
pardon že sem se ptal.já ti jenom chcu objasnit: Saxíka mám cca měsíc,vím o něm celkem prd.sem tak trochu řidič na baterky.alarm sem vyděl tam max. zdálky a to už zapojenej takže sem pod stromkem našel krabici plnou drátů .takže to by asi bylo vše Myslel (a hovno věděl) že to bude potřeba.tak děkuji za radu kdybys měl eště mějaké připomínky,tak sem ucho nastražené P.S. na centrál to budu chtít určitě,tak klidně porad
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru