prosím vás je možné vyměnit přístrojovou desku z saxa mk1 za přístrojovku z mk2 ?
Jestli ano je to velký problém ? pokud by to bylo velice pracné tak bych to omezil jen na to aby se mi podařilo osvítit rafičky ukazatelů jako je to u mk2 .. pokud se nepletu tak u mk1 rafička nesvítí ... nebo teda snad ne u mého .. s mk1 nemám v s palubokou žádné zkušenosti.
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
A budíky? to asi taky ne co? za ty bily z mk2 místo mk1 ty cerny se zelenym podsvicením. Ale asi to nepůjde protože tam jsou ukazatelé teploty a to já nemám
sakra tak mě šlo hlavně taky o ty budíky ... nebo prostě a jednoduše má měnkdo nějaký nápad jak osvětlit tu rafičku na budíkach aby svitila jako u mk2 ?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru