punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Prodám Škodu Fabia 1,4 16V 74kW r.v. 2002 Comfort

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  Prodám Škodu Fabia 1,4 16V 74kW r.v. 2002 Comfort

Bishboun
Zaslal: st leden 25, 2012 10:22 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 01. 2007 Příspěvky: 165 Bydliště: Ústí n.L.
Ahoj, vím, že to není Saxo, ale přesto bych Vám chtěl nabídnout Fabču po dědovi.
Je to velmi čisté a servisně udržované auto. Vše krom dvou věcí nejsou v servisce a to 2 roky zpět měněná baterie a v září 2011 jsem měnil svépomocí 4xkotouče s destičkama.
Auto je r.v. 2002 a STK má do 5/2012
Jako v závadách bych uvedl EGR ventil (je zaslepen) a spojka bude za nějákých 10-20tis zřejmě vyměnit (neprokluzuje ale zabírá nahoře). Jinak má na sobě celkem dva parkovištní šrámy (pravý bok a u pravého předního světla - viz foto). Fabča má najeto SKUTEČNÝCH 106tis. a byla koupená jako uplně nová v ČR!! Auto má dvě sady pneu letní na ALU a zimní na plechu. Jo a děda to garážoval z 90%. Samozřejmě že je to už cca 10let starý auto (mezi předním blatníkem a prahem se objevila mírná koroze). Původně jsem za auto chtěl 89000,- a v AAA mi řekli, že je to prodejné za 85000,- v tomhle stavu, ale že mi nedají víc jak 60000,-. Takže když bych vzal tu cenu 85000,- co bych teda za to chtěl tak jsem ochoten nějákou kačku slevit. Pokud by někdo měl zájem
vyzkoušet, více fotek, na rampu, projet. napište mi.
Výbava:
2 x airbag, ABS, autorádio, centrální zamykání, … dálkově ovládané centrální zamykání, dělená zadní sedadla, el. ovládání oken, imobilizér, litá kola, manuální klimatizace, manuální převodovka, nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, otáčkoměr, palubní počítač, plní EURO 3, podélný posuv sedadel, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), přídavná světla, tónovaná skla, venkovní teploměr, výsuvné opěrky hlav, výškově nastavitelná sedadla, zadní stěrač, zámek řadící páky Construck

fotky jsou zde http://sauto.cz/nahled-inzeratu/9662540

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: