Předpokládám že ty dva kusy železa (viz obrázek) jsou jen jakousi vyztuhou sloupku řízení, nejspíš při nehodě aby eliminovali následky??? mam v plánu je vyhodit tak mě jen zajíma jaká je jejich funkčnost
Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí.
Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí.
SAXOKLUBÁKZaložen: 20. 01. 2007Příspěvky: 165Bydliště: Ústí n.L.
No spíš bych řekl, jelikož už jsem to měl taky venku, že to funkčně bude pouze pro vyztužení palubky pač je to na jedné straně jen nýtované a na středu to drží jeden šroubek. To bude jen aby se nekroutila apod. nic víc
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky.
No spíš bych řekl, jelikož už jsem to měl taky venku, že to funkčně bude pouze pro vyztužení palubky pač je to na jedné straně jen nýtované a na středu to drží jeden šroubek. To bude jen aby se nekroutila apod. nic víc
nesmysl ta světlá je nejtlá jak řikáš, ale ne proto aby vystužila palubku to by musela být uchycená pevno i na druhym konci a tam prostě jen vysí a čeká na šroub do sloupku řízení...ta černá je k palubce chycená jen plastovou příchytkou jinak nic což mi jako moc ztužující nepříde
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru