punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Basový box v plate?

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Basový box v plate?

DJGiznis
Zaslal: st únor 08, 2012 3:03 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 02. 01. 2012 Příspěvky: 11 Bydliště: Stará Ľubovňa,Slovensko
Zdravím. Mám takú otázku,možno skôr na audiofilov. Mám Citroen Saxo,3dv. a v kufri mám plynovú bombu na LPG. Do auta chcem investovať,čo sa týka hudby. Vpredu 2 x HSK 130,vzadu do plata 2 x DCX 690,kapacitor od Ground Zero,zosilovač na subwoofer a subwoofer Magnat Xpress 12. čo sa týka toho subwooferu,neviem ako pre neho vytvoriť vhodné podmienky,keďže cca 70% kufra zaberá ta bomba. Napadlo mi teda do MDF pláta dorobiť box s objemom,ktorý udáva výrobca(60 L). Myslíte,že je to vhodná alternatíva?

Pre lepšiu predstavu pripájam nákres.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
skokan
Zaslal: čt únor 09, 2012 4:15 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
vies ake velke je plato v saxe? vies ako velky bude box o objeme 60L? Tak ja ti to poviem, plato je male a kufor kde 70% zerie bomba je sotva dost velky na debnu s objemom 60L
pre predstavu: 35L debna na subik ma velkost cca 300x300x270mm a ty chces 2x tolko objemu Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
DJGiznis
Zaslal: čt únor 09, 2012 4:29 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 02. 01. 2012 Příspěvky: 11 Bydliště: Stará Ľubovňa,Slovensko
skokan,
po prvé:ďakujem za výpočty,skoro som zabudol ako sa počíta objem boxu Smile
po druhé: trošku si si to nevypočítal dobre,pri rozmeroch 300x300x270mm je objem boxu 24 L.
po tretie:neboj sa o moje plato,ani o priestor. Keby som to nemal premerané,tak tu nepíšem. Pýtal som sa ale na to,či je to vhodná alternatíva-to jest-či nebude rezonovať to plato,či bude kvalita reprodukovaného zvuku taká,akoby to bol box iba voľne položený v kufri,či sa s tým už niekto stretol a podobne.
Sifilda
Zaslal: čt únor 09, 2012 6:50 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 01. 2011 Příspěvky: 396 Bydliště: Opava
a nebude to blbe hrad v tom plate? vzdyt to bude kompletne vybrovat a ku*vit zvuk...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EiFFeL
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:00 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
skokan napsal:
vies ake velke je plato v saxe? vies ako velky bude box o objeme 60L? Tak ja ti to poviem, plato je male a kufor kde 70% zerie bomba je sotva dost velky na debnu s objemom 60L
pre predstavu: 35L debna na subik ma velkost cca 300x300x270mm a ty chces 2x tolko objemu Very Happy

at pocitam jak pocitam 30x30x27cm je 24,3l Very Happy Very Happy nevim kde se ti toula tech 10l

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
DJGiznis
Zaslal: čt únor 09, 2012 7:49 pm Odpovědět s citátem
Sifilda,nemá tam čo vibrovať. Plato bude uložené na molitanových podperách,ktoré pôjdu z tých bočných strán kufru. Poprípade premýšľam,že by som to plato nejako napevno upevnil,neviem ešte. Lebo myslím,že to nebude mať dobrý zvuk,keď bude slúžiť celý kufor ako ten box,teda že tam nebude ten box v plate.
Sifilda
Zaslal: čt únor 09, 2012 8:36 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 01. 2011 Příspěvky: 396 Bydliště: Opava
tak na tento dil Transformers jsem zvedavej potom tu dej fotky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DJGiznis
Zaslal: čt únor 09, 2012 8:43 pm Odpovědět s citátem
Very Happy Vďaka za podporu. Pravdupovediac,ak to bude hrať ako má,tak je mi jedno ako to bude vyzerať. Do kufra mi aj tak nikto nepozerá Smile
Ondrik
Zaslal: pá únor 10, 2012 8:12 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 25. 03. 2008 Příspěvky: 157 Bydliště: Blansko
A co takto: Vyhodit bombu lpg.Umístit toroidní nádrž pod auto. Na rezervu se vykašlat a koupit opravnou sadu a najednouš más v kufru místa na celou aparaturu. Sice tě to bude stát 2-5tis za výměnu ale výsledek si myslím nebude špatnej+ti možná zůstane i nějaký to místo navíc.

Zaslal: pá únor 10, 2012 10:55 am Odpovědět s citátem
To by nebol zlý nápad,ale tá LPG bomba je taká dlhšia,to by sa nezmestilo do rezervy. Alebo si mal na mysli vyhodiť tú bombu a vymeniť ju za novú?
Ondrik
Zaslal: pá únor 10, 2012 12:26 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 25. 03. 2008 Příspěvky: 157 Bydliště: Blansko
Ano vyhodit tu válcovou bombu a dát novou kruhovou místo rezervy. Vím že se dneska dělají i do exteriéru pod auto.

Zaslal: pá únor 10, 2012 1:09 pm Odpovědět s citátem
Ano,robia to aj do exterieru,mal som niekedy Lanos a takto to tam bolo riešené. V každom prípade sa poinformujem
Sandman
Zaslal: pá únor 10, 2012 3:37 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
Mozes mi vysvetlit naco su ti ovaly dozadu? pri stereo posluchu absolutne nechapem aky maju vyznam, okrem toho ze budu v akustickom skrate so subom a mrsit zvuk predku...

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
DJGiznis
Zaslal: pá únor 10, 2012 3:41 pm Odpovědět s citátem
A ako by si mi odporučil to inak zapojiť v takej zostave ako to mám? Teda 2 x ovaly,jeden subwoofer,zosilovať,kapacitor.
Sandman
Zaslal: pá únor 10, 2012 4:01 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
ovaly predat, zosik neviem aky mas, ci 4 alebo 2 kanal pripadne monoblok... nic lepsie ako poriadne komponenty vpredu + sub byt proste nemoze... kapacitor je dobry len na to, pokial mas shitnu resp. tenku napajaciu kabelaz a "blika" ti cela elekrika v aute, ak mas poriadne napajacie kable, kapacitor je zbytocny...

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: