punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - škubání za studena i tepla

Autor Zpráva

<  Servis  ~  škubání za studena i tepla

mc.pishkot
Zaslal: st únor 01, 2012 2:42 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 20. 04. 2011 Příspěvky: 86 Bydliště: Praha
Ahoj kluci,
stala se mi taková nekalá věc...pod 2000ot/min mi občas škube auto,vyměnil jsem svíčky den to bylo v pořádku a teď se problém opět opakuje i když ne v takové míře.Nevěděl by někdo nějakou radu?něco jsem se dočetl,že vyčistit klapku,váha vzduchu nebo lambda...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mc.pishkot
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:20 pm Odpovědět s citátem
nikdo nic?vim ze je toho tady spoustu ale nikde sem nenarazil na stejny problem....zitra budu cistit klapku a asi se podivam na nejake snimace(kontakty)....spis me ubiji to ze to muze byt vicero poruchama... Sad vse co jsem tu precetl jsem si sepsal a zacnu asi kontrolovat jednu vec po druhy...kdyby ale nekdo vedel jakym smerem se pustit spis budu velmi rad....chci mit saxika v pohode...
mam 1,6 8v 65kw
mc.pishkot
Zaslal: pá únor 10, 2012 3:26 pm Odpovědět s citátem
mc.pishkot napsal:
nikdo nic?vim ze je toho tady spoustu ale nikde sem nenarazil na stejny problem....zitra budu cistit klapku a asi se podivam na nejake snimace(kontakty)....spis me ubiji to ze to muze byt vicero poruchama... Sad vse co jsem tu precetl jsem si sepsal a zacnu asi kontrolovat jednu vec po druhy...kdyby ale nekdo vedel jakym smerem se pustit spis budu velmi rad....chci mit saxika v pohode...
mam 1,6 8v 65kw

klapka vyčištěna a zkontrolovány kontakty,bez úspěchu,diagnostika odhalila chybu na 3 vstriku...snad to bude tim...
Mystic.Biker
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:28 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 06. 2009 Příspěvky: 579 Bydliště: Praha 10 Strašnice
dost pravděpodobný !

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
mc.pishkot
Zaslal: pá únor 10, 2012 5:56 pm Odpovědět s citátem
tak zkouska nepotvrzena...prohodil jsem 3 vstrik za 2...abych zjistil jestli se projevi ted chyba na druhym a nic...ted jsou dokonce chybny oba na jedne diagnostice a na druhe to pise problem s bohatosti smesi... Sad uz nevim co stim...a bojim se to dat do servisu pac nevim o zadnym dobrym,vsude jsou lempli Sad co se tyce snimacu tak hodnoty jsou jak se zda v poradku,nema nekdo jeste napad?a nebo ze bych mu to zavezl praha a okoli???
Skrbla
Zaslal: pá únor 10, 2012 7:07 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
mc.pishkot napsal:
tak zkouska nepotvrzena...prohodil jsem 3 vstrik za 2...abych zjistil jestli se projevi ted chyba na druhym a nic...ted jsou dokonce chybny oba na jedne diagnostice a na druhe to pise problem s bohatosti smesi... Sad uz nevim co stim...a bojim se to dat do servisu pac nevim o zadnym dobrym,vsude jsou lempli Sad co se tyce snimacu tak hodnoty jsou jak se zda v poradku,nema nekdo jeste napad?a nebo ze bych mu to zavezl praha a okoli???

Co třeba Patera ?? http://www.edda.cz/

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
mc.pishkot
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:47 pm Odpovědět s citátem
Skrbla napsal:
mc.pishkot napsal:

Co třeba Patera ?? http://www.edda.cz/

jaky sou reference???
mc.pishkot
Zaslal: st únor 15, 2012 10:11 pm Odpovědět s citátem
Tak nakonec to byla ta zapalovací lišta,ufffuž zas jezdim... Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: