punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Lak vs Folie

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Lak vs Folie

Dan HKS
Zaslal: so únor 11, 2012 10:56 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2011 Příspěvky: 245 Bydliště: Lanškroun
Ahoj měl bych dotáz nevím teda jestli to tu někdo zkoušel nebo ne ale zajímalo by mě co muže být lepší, zda například "kapotu" nechat stříknout autolakem nebo jako jsem to viděl už na hodně autech nechat ji polepit folii.

Napadá mě mnoho důvodu pro a proti ale snad mi někdo z vás poradí nebo přesvědčí co si mám nechat spíš udělat.

1.Nakolik zhruba výjde cena laku a cena folie i s prací.
2.Co vydrží více lak/folie působením jak mechanických tak okolních vlivů.

(budeme řešit úpravu kapoty .. ne celého vozu)

Dík za rady Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blesk65
Zaslal: so únor 11, 2012 11:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
cenu ti tady nikdo nerekne protoze zalezi od pouzite folie
muzes mit dokonce lak i folii dohromady tzn ze muzes mit cirou folii jako ochranu laku
matna folie vzhledove vypada stejne jak matny lak
leskla folie neni tak dobra ja se v ni nevydel Crying or Very sad ale odraz svetla tam byli
vyhoda je v cene do 15 tis mas cele auto v jednom odstinu i z praci u tech levnejsi folii
sezen si potahovece filii a oni ti ukazou sve kousky to je asi to nejlepsi protoze lak a kola delaj auto

nastrikan auta jen venkovni tzn ze pouzije stejny odstin aby nemusel strikat komplet dvere kapotu zespodu motorovy prostor
obyc lak od 20tis
metla od 25 tis
nestrikat podomacky bez odsavani hrozi nastrikani tzn pres metlu jak klesa barva ktera je pri strikani rozptylena do vzduchu tak v laku to dela male dulky ale odsavani to vyresi

Zaslal: ne únor 12, 2012 12:11 am Odpovědět s citátem
No Smile ja bych chtěl nechat udělat černou střechu a černej pruh na kapotě asi takto podobně

ale ne celek jako je to u tohoto ... to mi příjde že to tomu saxu vůbec nesluší ale ta střecha je dobrá

no uvidím problém asi bude když to nebude přes celou kapotu "ta folie" a bude jen v pruhu tak jestli to nebude dělat nějakou neplechu... aby se to třeba v tom místě kde bude přecházet folie na lak kapoty nějako nezačla časem odlípávat nebo tak něco.....
blesk65
Zaslal: ne únor 12, 2012 12:18 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
tak v tomo by ti mohl poradit olda77 on si podobnym zpusobem potahoval C2 najdes to vyfoceno http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=8144&postdays=0&postorder=asc&start=45

Zaslal: ne únor 12, 2012 12:34 am Odpovědět s citátem
http://i485.photobucket.com/albums/rr220/E1FFeL/saxo/b9167b4b.jpg

a to bys nerekl ze to vts ma kapotu ze stejneho mat. z ktereho sa vyrabeli legendarni trabanty

Zaslal: ne únor 12, 2012 9:13 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
mam na kapote lak, uz treti rok to ted bude myslim a nemam problem

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Dan HKS
Zaslal: ne únor 12, 2012 9:59 am Odpovědět s citátem
EiFFeL napsal:
mam na kapote lak, uz treti rok to ted bude myslim a nemam problem

a nebude ti vadit když se zeptám kolik jsi za tu kapotu cca dal ? a jakým to je stříklí lakem ? .... jinak ten černej pruh ten nejspíš není nastříklej na te stříbrné barvě ? Já si myslím že stříkne rovnou celou kapotu jako že čast stříbrně a ten pruh černou protože dělat další vrstvu laku na původním by vypadalo asi blbě.
EiFFeL
Zaslal: ne únor 12, 2012 10:06 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
no ber to tak ze

laminat cca 2500 vcetne vyztuh
dalsi 2000 za zamykatelny aerocatch
cca 2000 za barvu (citroen stribrny + nejaka extra cerna z VW)
ale 2000 lakosovi
pak par blbosti jako maska, tahokov atd....

a strikany je to nejak cikcak, ale rozhodne neni cerna pres stribrnou, protoze na laku neni znat ze by tam byla nejaka hranka, kterou by zpusobovaly ty dve barvy na sobe... no rikal kamos ze me nema rad kdyz sem si ju vyzvedaval z laku....

actual Peugeot 106 XSi
Dan HKS
Zaslal: ne únor 12, 2012 1:19 pm Odpovědět s citátem
ty jo Smile tak to maš vymazlenou kapotu... ja to zatím vidím jen na nástřik pruhu jiná maska (bez loga + tahokov) .. ale ještě se musim rozhodnout no jestli to nechám stříknout nebo teda dam folii... ale každopadně mě čeká lak nárazníků.. protože přechozí majitel to nechával pryrý stříkat někde u kamarada a barva se dosti v záhybech odlupujeje teda pod tím vidět origo nástřik ale serou mě ty šupinky Sad tak že časem to necham přelaknout taky ... jinak na blatníků je taky popraskanej lak tak že blatník to čeká taky Smile no a to jsem nesundal ty VTSacký plasty tak že si zatím jen mužu myslet jak to pod nima vypada každopádně ty sponky na uchycení plastů budu muset taky nakoupit Smile ... ale uplně nejdřív to auto musím umejt prtože od tý doby co jsem to dovezl jsem neměl čas nebo počasí stálo za ho.no..
EiFFeL
Zaslal: ne únor 12, 2012 1:23 pm Odpovědět s citátem
a prvni praktickej poznatek byl ten, ze vylestit ten cernej pruh do lesku beze smouh je peklo....

actual Peugeot 106 XSi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: