Zkontroluj dotažení kontaktů na cívce nebo jí zkus lehce poklepat třeba klíčem. Jednou jsem startoval tak, že jsem kontakty na cívce propojil šroubovákem, sice to trochu jiskřilo, ale chytlo to. Když jsem to zkoušel klíčkem, tak taky ani necvakl. Byla to špatná cívka.
Jo zkusím, kluci taky říkali, že by to mohlo být tímhle. Díky.
Dundee napsal:
Zkontroluj dotažení kontaktů na cívce nebo jí zkus lehce poklepat třeba klíčem. Jednou jsem startoval tak, že jsem kontakty na cívce propojil šroubovákem, sice to trochu jiskřilo, ale chytlo to. Když jsem to zkoušel klíčkem, tak taky ani necvakl. Byla to špatná cívka.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru