Tak z bazarů mít zas takovej strach nemusíš Stačí si to pořádně prohlídnout a projet Já mám auto z bazaru a v pohodě. Jinak tu nechci něják propagovat peugeoty, ale mrkni třeba na tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/106/8621509 je to XSI takže plná výbava a klima je v létě dobrá Ale chtelo by to hliníkáče. Nevím jakej si představuješ obsah vím ještě o jedné 1.6 8V 74kw za 30 papírů, ale bůh ví v jakym je technickym stavu
Narazil jsem jeste na tento kousek nedaleko meho druheho domova. Co na to rikate? Bylo by asi naivni verit ujetym kilometrum, ale auto vzhledove takto na fotkach vypada skvele. Sice nema litaky a airbag spolujezdce, ale jinak zvazuji, ze bych se na nej jel podivat.
No na venek vypadá dobře..Chce to omrknout Kilometrů bych se zase tak nebál. Pokud to bylo auto pro zábavu, tak si myslím, že by to mohlo odpovídat. My třeba máme na fábce z roku 2001 najeto 77 tisíc a to je rodinny auto a kupovaly jsme ho novy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru