punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Problem so zamykanim

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Problem so zamykanim

Tomáš Spiššák
Zaslal: pá únor 24, 2012 11:06 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
Caute hosi, mam problem so zamykanim pravych spolujazdcovych dveri. Najprv som ocistil kontakty v prechodke do dveri, vymenil motorcek centralu za fungl novy, dal som na vsetky tiahla nove tie plastiky, nahodil a problem ostat. Ked zamknem dialkovym, zamkne, a v zapati odomkne. Jedine co funguje je zamknut dvere klucom a aj to ked kluc vo dverach otacam,tak ho musim pridrzat,lebo ma tendenciu odomknut. Dalej som skusil toto. Do motorceka centralu ide 2pin a 3pin. Ked 3pin nezapojim,tak dvere krasne zamkne ale zvonku ostavaju odomknute. Uz ssom z toho ozaj kokot,lebo som vyjebal love a problem ostava. Za vsetky rady vopred dakujem!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dan HKS
Zaslal: so únor 25, 2012 10:16 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2011 Příspěvky: 245 Bydliště: Lanškroun
Very Happy taky jsem si tímhle prošel Very Happy ale mě to dělalo při mrazech. Ale ted co je teplo mi to zase chodí krásně.a občas se stane že se mi zasekne ten čudlík a nehne se ani nahoru ani dolů ale zjistil jsem že ten čudlík byl jakoby přihlej na jednu staru a někde tam škrtal tak že cvrnkanec do něho to vyřešil Very Happya funguje zas jak má. Jinak ja nevím co by ti to mohlo dělat, snad se koukni jestli ti to někde nezadrháva a ten motorek to nepustí dál a vrátí ho to. nic jinýho mě nenapadá když už maš vše vyměněné. Když se ti to podaří opravit tak napiš čím to bylo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomáš Spiššák
Zaslal: so únor 25, 2012 12:44 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
Ja fakt ani neviem kde zacat hladat tu chybu. Uz som skusil ozaj vsetko. Raz sa naseriem a bude na predaj.
martanc
Zaslal: so únor 25, 2012 1:58 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
mě se u řidiče zadrhnul ten čudlík tak že sem ho musel vytáhnout kleštěma. Jak to jezdí tak se v té průchodce udělají otřepky plastu a čudl se zasekne. Stačí jen sundat tapec a tu dírku projet pilníčkem a je pokoj.

lakinooo
Zaslal: so únor 25, 2012 2:07 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Už som ti to napísal aj na susedné fórum:

Na tom trojpinovom konektore je jeden mínus a ďalšie dva sú polohové. Prehoď tie dva medzi sebou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomáš Spiššák
Zaslal: so únor 25, 2012 4:10 pm Odpovědět s citátem
Dakujem vsetkym za rady.

Tu je vysledok problemu:

zhrniem...vymenene diely (vsetky fungl nove) - motorcek, zamok, plasty na tiahlach

nakoniec som skusil tak, ze som si dal aj stary aj novy zamok, oba som kvazy zamkol, a dal nan motorcek. Na novom zamku (ma mozno 2mesiace) stale motorcek otvaral-zatvaral a dokoliecka. Toto iste som spravil so starym zamkom, a krasa. Zamkol a bolo vymalovane. Novy zamok sa uz stihol dojebat. Cize vysledok? Zbytocne som kupoval novy motorcek, ale navadi, ten sa nestrati. Ten stary zamok som vycistil, premazal a ide ako novy. Dalsi postup je reklamacia noveho zamku v Citroene, to som zvedavy ako to dopadne. Este raz, vsetkym vdaka!
Tomáš Spiššák
Zaslal: po únor 27, 2012 8:56 pm Odpovědět s citátem
Ahojte. Tak pisem o5.

Problem bol mechanizme na zamku ktory je na obrazku vyznaceny. Motorcek ho nevladal dole potiahnut a preto cievka motorceka detekovala ze dvere nie su zatvorene a preto auto odomykalo. Tak som tu "packu" prihol smerom dole a je to hotove. Cize vyjebal som kopu penazi, ale nastastie uz ide Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: