punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - sport. sání -problém :D

Autor Zpráva

<  Servis  ~  sport. sání -problém :D

lakinooo
Zaslal: po duben 26, 2010 6:48 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
EiFFeL napsal:
blbost... spotreba mi vychazi furt stejne... krom teda spicek - to jsou slalomy nebo tomu podobne akce...

Jooooooj, si to nepochopil, al OK.

OT: A spotrebu netusim ako meras, tankujes stale do plna??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EiFFeL
Zaslal: po duben 26, 2010 7:07 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
stale do plna... nejak podle me nema smysl jezdit tankovat po 200kč... to bych se na tu benzinu mohl skoro prestehovat...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
skokan
Zaslal: po duben 26, 2010 12:35 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
to so strasne mudre reci vid Mirec a Lakino ... nic v zlom chlapci, ale ked to je na nic, tak preco je otvoren sanie sucastou kazdeho upraveneho auta?? U mira by som to este bral ako rypanie, ale u zbytku neviem.

Mne to praveze na zvuku nezmenilo ani PRD a ani nepocujem rozdiel a jazdim stale rovnako a radim v rovnakych otackach. Svoje auto uz asi poznam a viem ako sa chova za akych okolnosti a hovorim ze ja tam rozdiel citim! Ak ty nie, je to tvoja vec, ale nepresviedcaj mna o opaku. Evil or Very Mad Rolling Eyes

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
vtsko
Zaslal: po duben 26, 2010 2:00 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
ach jo Very Happy Peto,ak budes mat seriu a nahodis si LEN to sanie,zistis,ze to nic nerobi.Ja netvrdim ze je to na nic,ale ze to nic samotne neurobi.Ty,aj Miso mate iny vyfuk,komplet,takze jasne ze vam to uz nieco robi,ci odspodu,alebo vo vyssich otackach.Ja nemam nic,takze viem,tak isto seriu ma aj zakladatel topicu Wink To je ako s koncakom,ked vymenis za seriovy tlmic.Zmeni sa zvuk a mas pocit,ze to ide lepsie.Kapis?????
Tebe to pocut nieje,prehuci ti to vyfuk,mne nie,mneje pocut ovela viac motor,ako vyfuk.Ale toto vsetko tu bolo riesene uz davno a boloa o tom dlha diskusia,ked si mal este ,,otvorene,, sanie,co je lepsie a tak isto tam bola o tomto rec,ze ti to nic na serii neurobi Wink

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EiFFeL
Zaslal: po duben 26, 2010 2:09 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
serii mam... akorat sani + filtr (ale vetsi nez ten filtr co pribalenej od racelandu)...

a jak sem psal poznatky uz driv... vic to huci v nizsich otackach... a jak psal sandman odpadla mezeru v "tahu" pri razeni ve vysokych otackach...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
vtsko
Zaslal: po duben 26, 2010 2:24 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
a tak je aj otazka,aky filter bol v airboxu,v akom stave Wink ja mam zakydany aj ten,aj ten Mr. Green
ani medzeru nemam ziadnu Twisted Evil

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
lakinooo
Zaslal: po duben 26, 2010 3:41 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
To ze ma niekto pocit, ze na atmosferickom motore nieco zlepsi len otvorenym filtrom je na omyle. Ale nech sa paci. Mne to je sumafuk. Este aspon keby ste mali preplnovane motory, tak by som to chapal, tam to kusok dvihne. Ale len tym jednym blbym filtrom nedosiahnes nic. Samozrejme pri rozsiahlejsich upravach to moze nieco pridat.....
skokan
Zaslal: po duben 26, 2010 9:52 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
citajte co pisem ...ja pisem len svoj nazor na mojom autem na ktorom mam komplet vyfukovku od SS ...takze ako a co to spravi na serii neviem ... hovorim za seba!

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Sejny
Zaslal: čt duben 29, 2010 7:41 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
blesk65: diky,jako jediny jsi se mi venoval!! jeste dotaz,kdyz dam na dekl maly filtrik,co ta hadicka co vede jekoby od klapky na dekl?? napoji se na filtrik nebo jak? diky

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Skrbla
Zaslal: čt duben 29, 2010 7:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
lakinooo napsal:
To ze ma niekto pocit, ze na atmosferickom motore nieco zlepsi len otvorenym filtrom je na omyle. Ale nech sa paci. Mne to je sumafuk. Este aspon keby ste mali preplnovane motory, tak by som to chapal, tam to kusok dvihne. Ale len tym jednym blbym filtrom nedosiahnes nic. Samozrejme pri rozsiahlejsich upravach to moze nieco pridat.....

Známej co má brzdu to zkoušel měřit na nějakým autě origo filtrbox vs. otevřený sání (trubka filtr) rozdíl 7 koní.

blesk65
Zaslal: pá duben 30, 2010 9:12 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste

takze filtr sem vrzl viz foto pouzij ale co nejnizzsi aby ti nevadil pri vybracich o kastlu mohl by se urvat ja sem ze spodni strany ho zarizl aby sel jeste hloubejc asi o 1 cm a jeste tam zustal plac na motex pasku je to videt i na foto ze ju tam mam jinak tu hadici ze sani pred klapkou sem dal celou druhou a vede za klapku jinak jinak je vydet ze jsem chtel docilit oddeleni nespalenych plynu z motoru viz ten filtrik aby nesly do sani

Zaslal: ne květen 02, 2010 9:24 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
takze jsi hadicku od klapky nechal normalne otevrenou ,jen jsi ji zavedl dozadu za motor ,pochopil jsem to dobre?

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
bossoVTS
Zaslal: čt březen 15, 2012 9:50 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 04. 05. 2011 Příspěvky: 80 Bydliště: Banská Bystrica

toto by som rád doriešil. Takže tá hadička čo ide s klapky (označená zeleným krúžkom) tak ju mám odpojiť od toho T-čka na veku a napojiť ju trebars na druhý malý "oddychový" filtrík? čiže vyvod z veka ventilov napojiť jedine na to OCT (oil catch tank)?
Landys75
Zaslal: čt březen 15, 2012 10:11 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 29. 11. 2010 Příspěvky: 517 Bydliště: Jesenice
no to by mě taky docela zajímalo kam dát tu hadičku od klapky? víte někdo? pořád nevim na co tam je Laughing

martanc
Zaslal: čt březen 15, 2012 12:22 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
ty hubená hadička z klapky a vlastně i z výka jde do pravého blatníku do filtru s aktivním uhlím. Je to řízené odsávání benzínových par, do toho filtru jdou i hadičky zezadu od nádrže. Já bych tu klapku na ten filtr nechal připojenou tak jak je a jediné co bych od toho odpojil tak by byl odech ventilového výka.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: