punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Snížení hlučnosti výfuku

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Snížení hlučnosti výfuku

Ritchma
Zaslal: st leden 03, 2007 7:30 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
zlamos napsal:
No jak to začalo dělat mě, tak jsem měl strach jestli tomu něco není a jestli třeba není lambda špatná. Tak jsem jel do Citroenu tady v Olomouci, udělali mi diagnostiku a všechno v pořádku a říkali mi, že ty VTesa to dělají. Ale jestli ti to střílí moc, tak bych zkusil radši tu diagnostiku být tebou. Pro jistotu. Wink

mě to dělá jenom přesně ve 4000ot a jelikož mam ten výfuk docela holej a jezdim s tim tak už rok, tak si nemyslim že by s tim něco bylo, a časy ze sprintů mam pořád stejný a pořád stejně dobrý, nijak to nežere výrazně tak to je snad v pohodě, předpokládám že se ty rány zmírní až tam dám střední tlumič a dám pryč ten obal katu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Crack
Zaslal: čt leden 04, 2007 7:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Zlamos:až to budeš vymlacovat,tak dávej pozor at se toho nenadejcháš je to pěknej humus jedovatej.Jinak až to vymlatíš tak to bude mít takovej plechovej zvuk,na některejch autech takovej ostrej závodáckej a na feliíně co máme v práci to má takovej zvuk prd prd cililink Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: