Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Zvýšení zadku |
gObla |
Zaslal: ne březen 25, 2012 8:07 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Zdravim,potřebuji zvýšit nějak zadek jak by to šlo? kvůli letním kolům když naložím lidi tak škrtám o karoserii:( může být špatná náprava? na zadku mám podložky aby to neškrtalo ale celkem velké 20mm... a ještě strana u řidiče víc škrtá zadek než ta levá řešil to někdo už někdy? Díky.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: ne březen 25, 2012 8:25 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ak si si isty, ze napravu mas v poriadku, ze nie su rozsypena loziska, normalne len pretoc torzky a mas pokoj |
|
|
Návrat nahoru |
|
gObla |
Zaslal: po březen 26, 2012 9:39 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tomáš Spiššák napsal: Ak si si isty, ze napravu mas v poriadku, ze nie su rozsypena loziska, normalne len pretoc torzky a mas pokoj
naprava je ok, ve středu jedu do servisu sám to nepovolím ani kdybych se posral... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: po březen 26, 2012 9:52 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
upozornujem,ze pokym nemas overeny servis,kde uz robili napravy,radsej tam ani nechod,aby ti tí diletanti ju nedokurvili viac. Sam doma to zvladnes v pohode ak mas cas a chut. Iba si vyrob "umely " tlmic a zmaknes to!zlom vaz! |
|
|
Návrat nahoru |
|
Rubiash |
Zaslal: út březen 27, 2012 5:09 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
mě taky škrtalo na letnákách když sem měl někoho vzadu a ted sem dal letnáky a přidal podložky s pocitem že už to bude v pohodě a škrtá mi to při každom hupu i když jedu sám... to už je nějspíš špatná náprava a kola do A ne..? |
_________________ ex - Saxána 1.4 VTS MKI |
|
Návrat nahoru |
|
gObla |
Zaslal: út březen 27, 2012 6:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Já kola do A nemám se díval mechanik, když máš do A tak náprava v hajzlu no . Já právě dal taky letňáky a mám aji podložky aby to neškralo o vnitřní stranu to jsem vyřešil ALE je to zároven s karosérii a když v autě nikdo nesedí tak jsou 4-5cm pneu od karoserie a když sednu tak to lehne ale jak jedu přes ty naše silnici tak to škrtá na každym metru silnice... tak jsem je sundal a dal zimáky na zpět Jinak Tome dávám to k borcovi který to nedělá poprví a budu dělat kompletní servis auta tak se vymění co bude v hajzlu no a že toho bude |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: út březen 27, 2012 7:06 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
gObla napsal: Jinak Tome dávám to k borcovi který to nedělá poprví a budu dělat kompletní servis auta tak se vymění co bude v hajzlu no a že toho bude
Tak je dobre potom, lebo u nas v MT, vsetci vsetko vedia, vsade boli, a nakoniec to len este viac skurvia. Drzim palce, aby Saxik fachal! |
|
|
Návrat nahoru |
|
FiFa_cze |
Zaslal: út březen 27, 2012 7:47 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Nebo ještě jedna dražší možnost je koupit nějákej tvrdší sportovní podvozek, ale ty se prodávají myslim jen komplet předek i zadek. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|