punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Zvýšení zadku

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Zvýšení zadku

gObla
Zaslal: ne březen 25, 2012 8:07 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 08. 2011 Příspěvky: 361 Bydliště: Olomouc
Zdravim,potřebuji zvýšit nějak zadek jak by to šlo? kvůli letním kolům když naložím lidi tak škrtám o karoserii:( může být špatná náprava? na zadku mám podložky aby to neškrtalo ale celkem velké 20mm... a ještě strana u řidiče víc škrtá zadek než ta leváSad řešil to někdo už někdy? Díky..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomáš Spiššák
Zaslal: ne březen 25, 2012 8:25 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
Ak si si isty, ze napravu mas v poriadku, ze nie su rozsypena loziska, normalne len pretoc torzky Smile a mas pokoj Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
gObla
Zaslal: po březen 26, 2012 9:39 pm Odpovědět s citátem
Tomáš Spiššák napsal:
Ak si si isty, ze napravu mas v poriadku, ze nie su rozsypena loziska, normalne len pretoc torzky Smile a mas pokoj Smile

naprava je ok, ve středu jedu do servisu sám to nepovolím ani kdybych se posral...
Tomáš Spiššák
Zaslal: po březen 26, 2012 9:52 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 18. 12. 2010 Příspěvky: 1013 Bydliště: Martin - Priekopa, SK
upozornujem,ze pokym nemas overeny servis,kde uz robili napravy,radsej tam ani nechod,aby ti tí diletanti ju nedokurvili viac. Sam doma to zvladnes v pohode ak mas cas a chut. Iba si vyrob "umely " tlmic a zmaknes to!zlom vaz!
Rubiash
Zaslal: út březen 27, 2012 5:09 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2011 Příspěvky: 222 Bydliště: Sedlčany
mě taky škrtalo na letnákách když sem měl někoho vzadu a ted sem dal letnáky a přidal podložky s pocitem že už to bude v pohodě a škrtá mi to při každom hupu i když jedu sám... to už je nějspíš špatná náprava a kola do A ne..? Confused

Zaslal: út březen 27, 2012 6:32 pm Odpovědět s citátem
Já kola do A nemám se díval mechanik, když máš do A tak náprava v hajzlu no . Já právě dal taky letňáky a mám aji podložky aby to neškralo o vnitřní stranu to jsem vyřešil ALE je to zároven s karosérii a když v autě nikdo nesedí tak jsou 4-5cm pneu od karoserie a když sednu tak to lehne ale jak jedu přes ty naše silnici tak to škrtá na každym metru silnice... tak jsem je sundal a dal zimáky na zpět Rolling Eyes Jinak Tome dávám to k borcovi který to nedělá poprví a budu dělat kompletní servis auta tak se vymění co bude v hajzlu no a že toho bude Mad
Tomáš Spiššák
Zaslal: út březen 27, 2012 7:06 pm Odpovědět s citátem
gObla napsal:
Jinak Tome dávám to k borcovi který to nedělá poprví a budu dělat kompletní servis auta tak se vymění co bude v hajzlu no a že toho bude Mad

Tak je dobre potom, lebo u nas v MT, vsetci vsetko vedia, vsade boli, a nakoniec to len este viac skurvia. Drzim palce, aby Saxik fachal! Smile
FiFa_cze
Zaslal: út březen 27, 2012 7:47 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 09. 2011 Příspěvky: 247 Bydliště: Šternberk
Nebo ještě jedna dražší možnost je koupit nějákej tvrdší sportovní podvozek, ale ty se prodávají myslim jen komplet předek i zadek.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: