Přesněji mi začala bobtnat barva okolo okna na kufru.
Nevím proč, ale okno je nejspíš špatně usazené protože když zaprší tak u spodní hrany mezi kaslou a oknem, nejvíc v rozích zůstane stát voda a tam nastal tento problém.
Dneska jsem 98% spodní hrany oškrábal šroubovákem, pár míst bylo lehce chytnutých ale fakt decentní rez. Tak jsem všechny místa ošetřil odrezovačem a natřel základem.
Do budoucna si nechám namíchat metalízu a znova to přestříkám.
Zajímá mě, jestli Vám taky v těchto místech zůstává stát voda a jak by, jste to řešili?
Uvažuju nad tím, že okno obsilikonuju. Protože nemám moc dobré zkušenosti s vytahováním okna. (mám strach, že mi do kufru poteče)
Čus mám stejný problém. Kolem dveří od kufru mám taky raz. Nejsem si jistej jestli oškrábaní šroubovákem je to správný rešení. Nejspíš vytáhnout oknou-obrousit-kit-základovka-přestřik- a nalepit z5. To poslední je promě velká koplikace. Dělal jste to někdy někdo? Dá se pořídit lepidlo na sklo v pistoli nebo tak?
Taky mám na pravý straně u spodního rohu okna rez. Vyřešim to výměnou celých dveří, protože se mi nechce nechat vyřezávat a znova lepit sklo. A na hračičky s broušením, tmelením a stříkáním u těsnění už jsem moc zpohodlněl To možná někdy v budoucnu, pokud se rozhodnu pro celolak, tak nechám ty skla vyříznout obě, ať to nastříkám pořádně....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru