punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Palivoměr

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Palivoměr

Dan HKS
Zaslal: st březen 28, 2012 6:54 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2011 Příspěvky: 245 Bydliště: Lanškroun
Ahoj poslední dobou mi blbne palivoměr vypadá to asi tak že rafička stojí těsně nad rezervou a nehne se... když mám málo benzínu tak se hladový oko normalně rožne ale rafika stále stojí. když naberu benzín tak se rafička hne ale pak se zase zasekne na nějaké poloze a stojí.... Nutno podotknout že i poté co vytáhnu klíče ze zapalovaní rafička stále stojí a nespadne jakoby na 0 ... nevíte někdo co by to mohlo dělat ?

Díky moc Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Allante
Zaslal: st březen 28, 2012 7:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 11. 2010 Příspěvky: 792 Bydliště: Brno
Mě dělá to, že když natankuju ctvrt nadrze, tak to obcas spadne behem jizdy skoro az na rezervu, pritom ta cesta byla kratka, kdyz to chvili stoji a pak nastartuju je zase rucicka výš v normálu. Prostě se to chová jako bych jezdil celou dobu jen do kopce a bylo to pořád prelité Smile, jak zastavím, spraví se to a pak zas Very Happy

Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze
Fierd
Zaslal: st březen 28, 2012 8:25 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 28. 04. 2010 Příspěvky: 347
normalka...chvili jde a chvili ne Very Happy ... ignoruju Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
FiFa_cze
Zaslal: st březen 28, 2012 8:26 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 09. 2011 Příspěvky: 247 Bydliště: Šternberk
Dan HKS: myslím, že ti drhne plovák v nádrži. Nevím teda jak je to v té nádrži řešeny, ale řekl bych, že to drhne a tak se to občas zasekne a blbne to Smile
Allante: Přesně tohle mám taky Smile Natankuju čtvrtku nádrže a ta je během jízdy hned pryč..a pak se to zas docepuje Very Happy Ale když je to za čtvrtkou, tak to nedělá Smile
Hasan
Zaslal: st březen 28, 2012 8:36 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 12. 2011 Příspěvky: 391 Bydliště: Sedlnice
allante rekl bych, ze je to tim, jak se benzin v zatackach neustale preliva. po zastaveni se ustali, tak to ukaze normalne. dela to tak u vice aut, kdyz je v nadrzi trocha benzinu

Zaslal: čt březen 29, 2012 7:05 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
Plovák asi nedrhne to je blbost. Když mu ručička drží i po vypnutí klíčku, tak to bude nejspíš něco v budíku nebo elektrice. Mě to dělá taky. Prostě drží zaseklá v nějaký poloze, ale žebravý okno funguje Shocked Nepomůžou ani rány do palubky Cool , buď si to srovná samo, nebo je potřeba párkrát za sebou odpojit a připojit baterku, nebo jí nechat delší dobu odpojenou. Neřešil jsem to stane se mi to jednou za čas.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Iceman
Zaslal: čt březen 29, 2012 8:19 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 17. 01. 2011 Příspěvky: 321 Bydliště: Košice
no ja som si tiez vsimol ze palivomer je tam asi len na okrasu Very Happy v sobotu som siel na sutaz, ukazovalo mi to nieco okolo 1/3 nadrze. dosiel som na miesto (cca 20km) uz si to pytalo jest. vypol som ho, chvilu postalo, nakopol som vsetko v pohode rucicka isla zase hore, odjazdil som dve RS zase to zacalo pytat jest. odstavil som, po ceste domov to svietilo stale. doma som odstavil a na druhy den som isiel a zase bolo vsetko ok a natocil som este nejakych 100km, kym sa to zase rozsvietilo Very Happy

v4s1m4
Zaslal: čt březen 29, 2012 8:32 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 09. 2010 Příspěvky: 392 Bydliště: Brno
kdyby ste jezdili na sracky (olej a tak) tak nereknu uz sem nadrz cistil protoze tam se proste nachyta takovej šlem no a pak to i hůř teče Smile a hlavní důvod je ten že podvádí rafička když je tam bordel, tak vždy když se blížím vyjetí nádrže musím dávat bacha protože hladový oko se rožne až tehdy když už auto nejede kvůli prázdné nádrži, dřív ne. no a s druhým saxem na to dojedu ještě 100km a můj už prostě stojí. zatím musím zaklepat dycky to přestalo jet někde u parkoviště Very Happy pro ten případ mám litrovku řepky stále sebou

až ucítíte vůni friťáku, jedu před váma ve svým nafťáku...
martanc
Zaslal: čt březen 29, 2012 11:23 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
v4s1m4: máš asi ohnutej plovák pak to ukazuje takhle blbě, mělo by pomoct ohnout ho trochu dolů aby spínal kontrolku dříve.

v4s1m4
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:50 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 09. 2010 Příspěvky: 392 Bydliště: Brno
ok dík chystám se na to jak bude tepleji a taky až vyjedu nádrž Smile

až ucítíte vůni friťáku, jedu před váma ve svým nafťáku...
Dan HKS
Zaslal: čt březen 29, 2012 6:53 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 12. 2011 Příspěvky: 245 Bydliště: Lanškroun
no a když to rozdělam tak tam prej je takovej těsnící kroužek a ten je prej potřeba pokaždy když se to rozděla vyměnit Very Happy už ho teda někdo při rozdělaní měnil nebo na to sere pes Very Happy už mě to sere protože včera sem bral cca 5 litru ujel jsem asi 20km a už zase oko svitilo a to tam muselo bejt cca tak 8 litru a podle knížky Jak na to jsem se dočetl že když auto stojí na rovině a oko se rožne tak by mělo být v nádrži cca kolem 4 litru. no a dneska mi už ságo jaksi pokuckávalo Very Happy tak jsem jel rychle nakoupit a bral jsem zase 5 litru a oko zhaslo Very Happy otázkou je kdy se zase rožne Very Happy ale rafika se samozřejmně ani nehla tak je furt zasekla cca 1mm před políčkem rezervy a stále při vytáhnutí klíčku drží polohu. taky mě napadlo jestli třeba není jen na čidle špatný kontakt.... jen že si prostě prostě nedokážu vysvětlit to proč ta rafika nepadá Sad a furt je zasekla.... no skusim odpojit baterku a uvidíme
Rubiash
Zaslal: st listopad 07, 2012 7:20 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2011 Příspěvky: 222 Bydliště: Sedlčany
hoši mě se dneska stalo že jsem jel a byl sem už v rezervě a najednou jsem se všim že kontrolka zhasla a pak koukám a rafička jela furt nahoru a nahoru až do plna a z toho místa se nehne i když sem skusil tankovat..
nestalo se to nekomu..?
Very Happy

Zaslal: út prosinec 25, 2012 4:58 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 22. 12. 2012 Příspěvky: 12 Bydliště: Brno
to stejne se deje i u me 106 gti
Mystic.Biker
Zaslal: st prosinec 26, 2012 11:33 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 06. 2009 Příspěvky: 579 Bydliště: Praha 10 Strašnice
mě to dělá taky a přišel jsem jak na to.. buď odpojit baterku nebo tak 10x rychle zasebou otočit klíček aby tahalo čerpadlo

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: