Ahoj, mám problém, pořád mi poslední dobou přibržďuje přední pravé kolo. Vím že stoprocentně jsou prasklé gumové prachovky - na těch válečcích co se pohybuje třmen (to jsem čistil cca před 3týdny). Dneska mi mají přijít nové, takže vyměním ale chci se dopředu než to znova rozdělám pozeptat co vše mám udělat. Jo ještě jsem pod prachovku gumového válce (co tlačí desku) stříkl trochu brzdovky a šroubovákem to normálně v pohodě zapáčím a rozevřu, takže tam by problém být neměl. Jo a ještě jedné věci jsem si všiml..venkovní deska je sjetá tak min. o 1-2mm víc jak druhá. Může být problém jen v tom posuvu třmenu nebo i někde jinde?
zjistit jestli jdou opravdu oboje voditka lehce zasouvat, to same valecek. pak by jeste mohl byt problem v zanesene brzdove hadici.
to ze je jedna sjeta o neco min nez druha, je nomalni
to možná ano, ale spíš mám problém že když chvíli třeba brzdím jen ručkou a pak zastavím..levý kotouč je studený, pravý zahřátý..což je divný..plovoucí čepy jsem celé vyčistil, promazal, uložení destiček vyčištěno, promazáno. Píst jde zatlačit, řekl bych normálně s ohledem že je na kapalině. Tak už nevím co je na tom špatně
k predku: ovzdusnene to mas dobre?
u zadku to muze byt lanko nebo zatuhly brzdic. zkus ho ocistit, rozhybat pomoci wdcka...
pokud by ani to nejak nepomohlo, tak repas brdzice nebo vymenit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru