Autor |
Zpráva |
|
Richi |
Zaslal: ne duben 08, 2012 10:29 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
čavec ve spolek, tak mám dotaz má tu někdo zkušenosti s lepením folie na střechu se střešním oknem? a pak další otázečka dají se ty krytky v laku co jsou na zrdcátkách venkovních sundat?
Tak pánové a dámy jak by jste udělali stříšku na zatím okně do carbonu u někoho jsem to tady viděl tak kdyžtak dej vědět jakým způsobem si to dělal jestli z jednoho kusu nebo vrch a spodek zvlášť |
Naposledy upravil Richi dne pá duben 13, 2012 11:36 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: ne duben 08, 2012 10:39 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tie krytky by mali ist v pohode dolu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Richi |
Zaslal: ne duben 08, 2012 10:42 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tomáš Spiššák napsal: Tie krytky by mali ist v pohode dolu
dikec když to nejde silou tak to půjde větší silou |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: ne duben 08, 2012 10:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ako vsetko v Saxe |
|
|
Návrat nahoru |
|
Richi |
Zaslal: ne duben 08, 2012 10:47 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ju a kdyby ještě tak jakou ideální kombinaci by jste zvolili na saxu do carbonu? Mám modrou metlu viděl bych to střecha je jasná zadní stříška zrdcátka a kapota mátě někdo lepší kombinaci? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sifilda |
Zaslal: ne duben 08, 2012 11:58 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Richi napsal: ju a kdyby ještě tak jakou ideální kombinaci by jste zvolili na saxu do carbonu? Mám modrou metlu viděl bych to střecha je jasná zadní stříška zrdcátka a kapota mátě někdo lepší kombinaci?
s tou folii to moc neprehanej saxo je pekne auto samo o sobe... ja budu davat na svojem Vtsku listy dveri do karbonu protoze uz jsou hnusne ale to je vse... |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: po duben 09, 2012 2:25 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Richi napsal: dikec když to nejde silou tak to půjde větší silou
pleskni si
vyklop sklo v zrcatku co to pujde, podivej se jak to vypada a pokud je nikdo pred tebou neprilepil tak tam strcis sroubovak a odjistis zobacek |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Richi |
Zaslal: po duben 09, 2012 9:32 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Sifilda napsal: Richi napsal: ju a kdyby ještě tak jakou ideální kombinaci by jste zvolili na saxu do carbonu? Mám modrou metlu viděl bych to střecha je jasná zadní stříška zrdcátka a kapota mátě někdo lepší kombinaci?
s tou folii to moc neprehanej saxo je pekne auto samo o sobe... ja budu davat na svojem Vtsku listy dveri do karbonu protoze uz jsou hnusne ale to je vse...
no já chci kapotu do carbonu jelikož jak jsem tak moc u země tak je domlácená od kamínků takže to zamaskuju tím carbonem střecha a křidélko to už je automatické a zrdcátka jsou jako bonus a hlavně trénink
saxík je hezkej už od výroby to uznávám ale změna je život dokázal bych si představit saxo celé v polepu karbonu, taky jsem přemýšlel že když mám modrou metlu tak že bych koupil modrou folii carbonu ale nakonec padla jasná volba černá.
hlavně přemýšlím nat tím jak vyřeším střechu asi ji celou přelepím vytvaruju okno a to pak vyřežu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Richi |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Sifilda napsal: Richi napsal: ju a kdyby ještě tak jakou ideální kombinaci by jste zvolili na saxu do carbonu? Mám modrou metlu viděl bych to střecha je jasná zadní stříška zrdcátka a kapota mátě někdo lepší kombinaci?
s tou folii to moc neprehanej saxo je pekne auto samo o sobe... ja budu davat na svojem Vtsku listy dveri do karbonu protoze uz jsou hnusne ale to je vse...
no já chci kapotu do carbonu jelikož jak jsem tak moc u země tak je domlácená od kamínků takže to zamaskuju tím carbonem střecha a křidélko to už je automatické a zrdcátka jsou jako bonus a hlavně trénink
saxík je hezkej už od výroby to uznávám ale změna je život dokázal bych si představit saxo celé v polepu karbonu, taky jsem přemýšlel že když mám modrou metlu tak že bych koupil modrou folii carbonu ale nakonec padla jasná volba černá.
hlavně přemýšlím nat tím jak vyřeším střechu asi ji celou přelepím vytvaruju okno a to pak vyřežu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Richi |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Stivek |
Zaslal: po duben 09, 2012 1:17 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
já bych si stim teda pohrál..vyndal bych okno aby byla folie pěkně natažená i pod a zas nasadil okno - to by byl muj postup... |
_________________ Citroen Jumper 2.8 HDi
Citroen C5 2.2 HDi
Citroen C2 1.6 16V VTS
Galerie: http://stivek.rajce.idnes.cz/Citroen_Saxo_1.6_16v_VTS
Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí. |
|
Návrat nahoru |
|
Richi |
Zaslal: po duben 09, 2012 1:32 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Stivek napsal: já bych si stim teda pohrál..vyndal bych okno aby byla folie pěkně natažená i pod a zas nasadil okno - to by byl muj postup...
dikec za nápad už mi to taky došlo že sundám okno anténu a ty gumy co jsou podéně na střeše anténu už vracet nebudu dám asi ploutvičku do zadu nebo interierovou na okno a pak vrátím okno okno rámeček to bude ideální to bude skvělé. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bonder15 |
Zaslal: st duben 11, 2012 1:00 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Borci kolik stojí taková folie? případně máte nějaký tip kde nakoupit? díky |
_________________ Saxo 1.4 VTS "Modrák"
Fabia RS 1.9 TDI ukradeno
Fabia RS 1.9 TDI "vanilla" |
|
Návrat nahoru |
|
SkR@Bi |
Zaslal: st duben 11, 2012 1:20 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: st duben 11, 2012 2:21 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
takhle to měl kdysi kámoš na VTRku, myslím že foliatech karbon polep, kapota a střecha, bylo to pěkně udělaný. Na střeše schovaný až pod lištama.
OT: nevíte někdo kde je tomuhle saxu konec?? Kvůli tomuhle VTRku jsem si koupil taky saxo.
|
|
|