Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ Výfuk a problém s POLICIÍ |
SMECOHOLIK |
Zaslal: čt duben 19, 2012 2:25 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
čaute lidi, mám na svý saxáně novej lazák, jenom koncovku, mám 1.5D a mám 12,5 cm koncovku, takže to je docela hukot, kort v nízkých otáčkách no, jaký máte zkušenosti s bengama? když vás chytnou s výfukem takhle a nemáte atest? Co řikáte? poraďte, dnes mi chytili ale naštěstí to neřešili, byly to nějaký lamy..ale řekli hezkej výfuk pane řidiče a já : taky se mi libí děkuju a nic víc ale co když budou prcat za to? atest nemám |
|
|
Návrat nahoru |
|
Stivek |
Zaslal: čt duben 19, 2012 3:08 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
tak ho sundej, nasad serii a máš po problému nechat se zbytečně prcat kvuli nesmyslu kterej stejně namá žádnej význam... |
_________________ Citroen Jumper 2.8 HDi
Citroen C5 2.2 HDi
Citroen C2 1.6 16V VTS
Galerie: http://stivek.rajce.idnes.cz/Citroen_Saxo_1.6_16v_VTS
Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí. |
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: čt duben 19, 2012 9:33 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Promin u me se taky nesetkás s pochopením, mám stejnej názor nevidím smysl ve výfucích jako kráva který jsou jen na to aby delaly randal a vsechny okolo sraly... tuning je fakt na palici v tomhle smeru... borci maji ty svoje auta upravit (vylepsit a ne takhle delat blbiny)... Neco jinyho je celej zavodni nebo sportovni vyfuk na aute kde to neco delá s výkonem a má smysl. |
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze |
|
Návrat nahoru |
|
Dan HKS |
Zaslal: ne duben 22, 2012 5:58 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
no hele já mam vše origo až na koncovej tlumič ten je pruchozí + přímí saní mám teda 16V a se zvukem je to tak akorád do 2K je to tichoučký a pak samozřejmě s vyššíma otáčkama to děla i větší bordel... ale musím říct že od seriovky se zvuk moc nezměnil. Jen v nizkých otáčkách kolem tech 2-3k ten výfuk jakoby bzučí ale není to nic nepříjemnýho a od vyšších otáček se zvuk zesilí ale pak ten výfuk spíš fučí a je přehlučenej přímím saním od motoru tak že to je takový únesná hladina zvuku jak pro mě tak pro policii ... je jasný že pokud budeš jezdit velký dálky tak se budeš naučit jezdit v takovejch otáčkach kdy ten výfuk nejméně rezonuje tak že tě v autě neotravuje protože jinak tě z toho jebne
Tak že si myslím že pokud to fakt není extrem tak to policie řešit nebude....
Jinak kamarad měl hondu civic VTI s nerezovým pruchozím kompletem a když ji potáhnul stačilo tak do 6k tak to dělalo takovej bordel že když jezdil kolem baráku tak mi v pokoji rezonovaly okna a to nemluvim o tom když to motal do omezovače.... no prostě šílenost.. no a po stížnostech a pokutě od policie to musel sundat
A pokud se nepletu tak myslím že dneska tě můžou policajti poslat na STK když se jim nebude něco líbit... v horším případě když naraziš na pojizdný STK od polišu tak mužeš jít domu po svejch. Ale to je asi jen na policajtech někde jsou v pohodě někde jsou zlí |
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:22 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Kámoš má civic a taky tam má nějaký mega vyfuk a teda randal to dela hrozný.vyjede z dediny a ještě po 2 km ho je slyšet. |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:24 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
děkuju za odpověď na kterou jsem se ptal natočím vidko jakej mam zvuk a dam ho sem a zčekni to pak kdyžtak díky
Dan HKS napsal: no hele já mam vše origo až na koncovej tlumič ten je pruchozí + přímí saní mám teda 16V a se zvukem je to tak akorád do 2K je to tichoučký a pak samozřejmě s vyššíma otáčkama to děla i větší bordel... ale musím říct že od seriovky se zvuk moc nezměnil. Jen v nizkých otáčkách kolem tech 2-3k ten výfuk jakoby bzučí ale není to nic nepříjemnýho a od vyšších otáček se zvuk zesilí ale pak ten výfuk spíš fučí a je přehlučenej přímím saním od motoru tak že to je takový únesná hladina zvuku jak pro mě tak pro policii ... je jasný že pokud budeš jezdit velký dálky tak se budeš naučit jezdit v takovejch otáčkach kdy ten výfuk nejméně rezonuje tak že tě v autě neotravuje protože jinak tě z toho jebne
Tak že si myslím že pokud to fakt není extrem tak to policie řešit nebude....
Jinak kamarad měl hondu civic VTI s nerezovým pruchozím kompletem a když ji potáhnul stačilo tak do 6k tak to dělalo takovej bordel že když jezdil kolem baráku tak mi v pokoji rezonovaly okna a to nemluvim o tom když to motal do omezovače.... no prostě šílenost.. no a po stížnostech a pokutě od policie to musel sundat
A pokud se nepletu tak myslím že dneska tě můžou policajti poslat na STK když se jim nebude něco líbit... v horším případě když naraziš na pojizdný STK od polišu tak mužeš jít domu po svejch. Ale to je asi jen na policajtech někde jsou v pohodě někde jsou zlí |
|
|
Návrat nahoru |
|
troskalp |
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:58 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
Kámoš má civic a taky tam má nějaký mega vyfuk a teda randal to dela hrozný.vyjede z dediny a ještě po 2 km ho je slyšet. |
_________________ saxik 1.6 8v BÍLÁ KŮŽEE exxx - nezapomenu na nej-prvni auto
Citroen c4 vts 2.0 16v 130kw aktual muj RED DEVIL
Další citroen C5 |
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:27 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Pri ceste do Bratislavy mi par kilometrov za Trnavou na dialnici odrapil vyfukovu ruru za katalizatorom. To bol taky randal, ze som picoval celou cestou. Pohyb kolony na Pristavnom moste pripomina arenu s monstertruckmi. Vravim, uz to nechcem zazit, a niekto sa takuto kokotinu sam vyvedie...sialenstvo...v tom je problem 5min vydrzat, a nie to mat dobrovolne |
|
|
Návrat nahoru |
|
Hasan |
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:32 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
u auta ktere nejede, se neni cemu divit |
_________________ VéTéeS power |
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:46 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ak narazas nato, ze mam 1.1,tak mi to vobec neprekaza. Mam ho rad tak ci tak. A do mesta by mi bol na kokot 16V. A urcite viem, ze nato ze je to moje prve auto, som max. spokojny... |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: ne duben 22, 2012 9:50 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
do mesta je na kokot i ta 1.1 - do mesta jedine delobuch... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: ne duben 22, 2012 10:06 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
EiFFeL napsal: do mesta jedine delobuch...
nerozumiem co si tym chcel povedal |
|
|
Návrat nahoru |
|
SMECOHOLIK |
Zaslal: po duben 23, 2012 11:41 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
ale já mam 1.5 D a mám tam origoš svody všechno, jen maxinox koncovku, takže takovej randal to zase nedělá aby mi to při 120 hučelo v autě jak když dáš do benzína rovnou rouru od předu do zadu a pořádnej lauf !!! já můžu jet tak že to vůbec neřve, ale jde mi o to, že je to vidět na tom autě jak svině, ne slyšet, když mě zastaví benga a uvidí to tak je to jak pěst na oko
Tomáš Spiššák napsal: Pri ceste do Bratislavy mi par kilometrov za Trnavou na dialnici odrapil vyfukovu ruru za katalizatorom. To bol taky randal, ze som picoval celou cestou. Pohyb kolony na Pristavnom moste pripomina arenu s monstertruckmi. Vravim, uz to nechcem zazit, a niekto sa takuto kokotinu sam vyvedie...sialenstvo...v tom je problem 5min vydrzat, a nie to mat dobrovolne |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomáš Spiššák |
Zaslal: po duben 23, 2012 12:26 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no kedze mi to urvalo presne za KATom, reval slusne. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: po duben 23, 2012 2:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jestli máš na origo vejfuku navařenou jenom koncovku tak by asi problém bejt neměl. |
|
|