punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Upgrade 1.1

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Upgrade 1.1

Scorp
Zaslal: ne říjen 23, 2011 3:58 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 03. 2011 Příspěvky: 217 Bydliště: Holešov (Zlín)
tak když se vezme normální jízda v 1.1 a v 16V, tak se spotřeba nedá vůbec srovnávat, s 16V se k 5l na 100km ani nepřiblížíš

jinak můj cíl je 1.4 VTS, jenže to prostě aspon těch 40 tis. stojí, pokud chce člověk auto v dobrým stavu a v mém případě je to částka, kterou budu spořit poměrně dlouho ... takže jsem si říkal, že bych do té doby mohl trošku povylepšit tu 1.1 co ted mám

Schnitzel
Zaslal: ne říjen 23, 2011 9:36 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 18. 10. 2011 Příspěvky: 8 Bydliště: Benešovsko
Scorp napsal:
tak když se vezme normální jízda v 1.1 a v 16V, tak se spotřeba nedá vůbec srovnávat, s 16V se k 5l na 100km ani nepřiblížíš

jinak můj cíl je 1.4 VTS, jenže to prostě aspon těch 40 tis. stojí, pokud chce člověk auto v dobrým stavu a v mém případě je to částka, kterou budu spořit poměrně dlouho ... takže jsem si říkal, že bych do té doby mohl trošku povylepšit tu 1.1 co ted mám

To asi spíš našetři na VTS, protože vratná hodnota investic do 1.1 bude nulová

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ljub
Zaslal: so duben 28, 2012 5:09 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 01. 2011 Příspěvky: 30 Bydliště: Levoča
... ale veď keď ma rad svoju 1,1 a chce do nej investovať tak prečo ho odhovárate ? Very Happy ... pre vás to možno nemá žiadny hlbší význam ale pre Scorpa možno áno ... aj ja mám 1,1 a nemám problem toho investovať 100ky eur ... a absolutne ma netrápy či si niekto myslí že sa to neoplatí Smile .. mne ide o to aby som sa v MOJOM aute ja cítil dobre ... a keď sa bavíme o svižnej jazde ... ja to môžem točiť dajme tomu do 5k ot. a davať tomu autu akokoľvek zabrať a ešte nikdy som neprekročil spotrebu cez 6,7 / 100 ... a pritom jazdím 80 % len mesto Smile .. takže asi tak .. dá sa zabaviť aj na 1,1 uplne v pohode ale vy horenosy s 16V už ste asi zabudli ake to bolo keď ste boli mladí a mali ste 1. auto ... -.-
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SkR@Bi
Zaslal: so duben 28, 2012 5:53 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
1) kdyz nemas penize na 1.4 tak asi nemas ani na upravu 1.1...vsechno stoji penize a uprava auta stoji pomenrne hodne penez
2) jinak si tam dej muziku, kola a treba nejakej tuzink z benzinky...ale na motor a predelavani plastu na VTS se vys...
3) se spotrebou bych uplne nesouhlasil...kdo z vas jezdi 80..nikdo... a 1.1 aby jela tak ji proste musis dat za usi a to se projevi na spotrebe
4) vratna hodnota u auta nebude nikdy...je to proste plechova krava co zere prachy...ale tak to kazdej konicek

FB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Havex
Zaslal: so duben 28, 2012 9:15 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 28. 04. 2012 Příspěvky: 9 Bydliště: Nymburk
Tak já si myslím, že sehnat 1.6 8V se dá bez problémů do 5000Kč. A 100 koní už je hezký svezení. Jinak bych doporučil nějaký ten podvozek a vkusný kola. Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
gObla
Zaslal: so duben 28, 2012 10:03 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 08. 2011 Příspěvky: 361 Bydliště: Olomouc
Havex napsal:
Tak já si myslím, že sehnat 1.6 8V se dá bez problémů do 5000Kč. A 100 koní už je hezký svezení. Jinak bych doporučil nějaký ten podvozek a vkusný kola. Cool

Nechyby ti tam nula? Very Happy Jinak máš pravdu ...

Kola,brzdy.tlumiče,muzika,křidlo na kufr,sedačky z vts.... do motoru zbytečny ( pravidelna výměna oleje a filtrů ) víc bych do toho nerval taky to tak mám skoro udělany ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Havex
Zaslal: ne duben 29, 2012 8:26 am Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 28. 04. 2012 Příspěvky: 9 Bydliště: Nymburk
Měl jsem na mysli "pouze" motor Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: