Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Ovládač-přepínač dálkových světel |
SAXISTA |
Zaslal: út leden 09, 2007 8:13 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Průůůser, dneska se mi nepodařilo rozsvítit dálkové světla!!!Páčka pro přepínání nedrží v té spínací poloze, je to opavitelné,nebo musím něco koupit???Poraďte plííís.Celkem mě to mrzí,se bojím že to bude stát majlant.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
boboe |
Zaslal: út leden 09, 2007 8:32 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Hmm, tak to by mne zajimalo, zda to dnes neni nejak v vzduchu ci co, dnes uplne stejna zavada, akorat nedrzi blikny , tak auto odstaveno, a docela se desim, az to rozhodim, co to bude a zda to pude opravit .... |
|
|
Návrat nahoru |
|
SAXISTA |
Zaslal: út leden 09, 2007 10:04 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Kdyby se ti to povedlo,dej prosím vědět jak to vypadá a je-li to rozebiratelné jednoduše atd.Dík. |
|
|
Návrat nahoru |
|
boboe |
Zaslal: st leden 10, 2007 6:10 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
SAXISTA napsal: Kdyby se ti to povedlo,dej prosím vědět jak to vypadá a je-li to rozebiratelné jednoduše atd.Dík.
Jasny, damvedet, ale dostanu se nato z tak v patek, nyni jsem jsete ve skole , ale v tvem pripade bych celkem popremyslel, zda to vubec je packou, tak nejak si nejsem jistej, zda na dalkových svetlech ma v nejake pozici drzet, zda to jen nedáva impuls nejakemu rele, ktere to prepne, v kazdem pripade si tim ale nejsem jisty ... , takto neber moc vazne:-) |
|
|
Návrat nahoru |
|
SAXISTA |
Zaslal: st leden 10, 2007 9:53 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
boboe napsal: SAXISTA napsal: Kdyby se ti to povedlo,dej prosím vědět jak to vypadá a je-li to rozebiratelné jednoduše atd.Dík.
Jasny, damvedet, ale dostanu se nato z tak v patek, nyni jsem jsete ve skole , ale v tvem pripade bych celkem popremyslel, zda to vubec je packou, tak nejak si nejsem jistej, zda na dalkových svetlech ma v nejake pozici drzet, zda to jen nedáva impuls nejakemu rele, ktere to prepne, v kazdem pripade si tim ale nejsem jisty ... , takto neber moc vazne:-)
Tak ja to "opravil".Mám totiž světla napojene automaticky na zapalování,takže se při nahození motoru rožnou a na opak.Musí být ovšem v páčka poloze zapnutí tlumených světel-pak jdou přepnout na dálkové.No a ja to asi přecvakl na parkovačky a pak mi nešly dálkové přidat.Ale díky tomu automatickému napojení mi svítily i v této poloze tlumené a to mě zmátlo, trapas ,no mám ho pár dní tak ho poznávám |
|
|
Návrat nahoru |
|
BX19GTI |
Zaslal: st leden 10, 2007 12:16 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Jak máš napojené ty světla, aby se rozsvitily po nastartování? Trochu to rozepiš a popiš jak to funguje. Jsem docela zvědavej. |
_________________ Saxo 1.1 44Kw r.v. 2000, jednobodový vstřikování, co jede a přede. |
|
Návrat nahoru |
|
FajnThomas |
Zaslal: st leden 10, 2007 1:46 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Popiš zapojeni - i ja som zvedavy, posledni tyden som na to zabudal, (pardon slovačiska, piše sa mi rychlejšie). |
_________________ Fajnthomas |
|
Návrat nahoru |
|
SAXISTA |
Zaslal: st leden 10, 2007 2:22 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Já bych vám strašně rád pomohl,bohužel nemohu.To zapojení bylo provedeno přímo u servisu Citroen,ptal jsem se teď na to člověka od kterého jsem auto koupil Říkal mi že mu domontovali nějaký "kit" kolem 500kč-předpokládám nějaké relé,nebo spínač aby ty světla zaply až při plném nastartování a ne hned při točení motoru.Co se týče zapojení,tak nemám žádné info.Jinak jsem viděl normálně ty kity ,které jsou pry jednoduše montovatelné na jakékoliv auto,sepnou třeba po cca 20 vteřinách kdy už motor běží.Viděl jsem ho na internetu i v shopech pro autoelektro díly.Jinak sorry za "nepomoc" |
|
|
Návrat nahoru |
|
SAXISTA |
Zaslal: st leden 10, 2007 2:25 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: so leden 13, 2007 6:06 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Jo to bude ono.bratránek mi něco takovyho taky cpal,když see měl eště nákupní tašku na kolečkách .řikal sem mu že nechci,že sem mladej a rozsvítit světla nezapomínám.ted na saxxu když otočim klíčkem tak se mi rozsvítí světla,ale je to na pí.u.nemužu dát při vypnutym motoru ani parkovačky natož kdzž mám nastartováno.prostě blbý!!!!! |
|
|
Návrat nahoru |
|
|