Autor |
Zpráva |
< Servis ~ vrzání řadící páky |
Incognito |
Zaslal: ne červenec 22, 2007 8:06 am |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
To bude super, když to nafotíš, předem moc dík. |
|
|
Návrat nahoru |
|
vladob8 |
Zaslal: po červenec 23, 2007 5:32 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Mne to zacalo presne tak vrzat ako to tu opisujete, tak som vliezol pod auto a vrzala ta plastova gula ktora sa pohybuje v kovovom valci a cele to je sucast radiaceho mechanizmu. Cele som do dokladne namazal vazelinou a bolo ticho, ale to nieje vsetko asi po tyzdni mi zacala radiaca paka chodit podozrivo lahko a volne a buchalo nieco kov na kov. Ked som znova vliezol do jamy zistil som ze ta plastova gula je vypadnuta a radil len ten kus zeleza na ktorom bola povodne ta gula natavena. Citroen servis poradil ze je to klasicka vada Saxa, ta gula praskne zvacsi objem zacne vrzat a nakoniec vypadne, treba objednat cely mechanizmus radenia cca 2600Sk co nieje take hrozne. Zatial som to vyriesil ak ze na ten kus zeleza som nastrcil asi 10cm kus zahradnej hadice 3/4colovej a zatial 2mesiace to chodi ale ta vymena ma tak ci tak caka.
Zdravim. Vlado. |
_________________ _________________
Saxo 1.0i 33kW r.v.97 |
|
Návrat nahoru |
|
Incognito |
Zaslal: út červenec 24, 2007 4:55 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Tak jsem se taky soustředil na tu kouli co tady popisuješ a vypadá to 100 %na ní, momentálně jsem se neměl možnost nějak nasoukat pod auto, tak jsem tam dolů aspoň protáhl ruku s mazivem a najednou je ticho a řazení jde lehčeji. Ovšem jestli to má udělat, to co popisuješ, tak je to spíš jen takový ticho před bouří. No nic uvidim co to bude dělat, kdyžtak se pak objednám do servisu, ale dík moc. |
|
|
Návrat nahoru |
|
tomas |
Zaslal: pá duben 17, 2009 4:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ozivim starú tému. mne pri preradovaní rýchlostí tiež niečo vŕzga.asi to bude tá plastová guľa či čo. treba to meniť? ako ste to riešili? |
|
|
Návrat nahoru |
|
weller |
Zaslal: ne květen 10, 2009 6:33 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak mám taky naprosto stejnej problém jak tady popisoval Incognito |
_________________ Saxo 1.1i 44 KW rv.1999 |
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: ne květen 10, 2009 6:59 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
malo by to byt toto uz to mam objednane,je to diel 2 a pre short menim aj 5tku,neskor kupim tiahla s nerezovymi hlavickami.... |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
Návrat nahoru |
|
lokoj |
Zaslal: ne květen 13, 2012 7:59 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Víte někdo jak se jmenuje ten díl kam směřuje šipka? V tom muselo něco být (guma,silikon) a teď mi to z toho vypadlo a když přitáhnu páku k sobě nebo od sebe tak mi tam klepe. Taky by mě zajímalo kde se to dá objednat? |
_________________ Saxo 3 dveřák, ročník 2000
Aktuální hokejové zpravodajství Rytíři Kladno. |
|
Návrat nahoru |
|
Stivek |
Zaslal: ne květen 13, 2012 9:22 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
lokoj napsal: Víte někdo jak se jmenuje ten díl kam směřuje šipka? V tom muselo něco být (guma,silikon) a teď mi to z toho vypadlo a když přitáhnu páku k sobě nebo od sebe tak mi tam klepe. Taky by mě zajímalo kde se to dá objednat?
ted v tejdnu sem to objednaval v Citroenu cena tušim á1600kč +/- a ten problém s vrzíním mám u litrovky taky a ještě mi to i rapidně tuhne neřešim toi až bude čas vyměnim kulisu zbytek promáznu a když se to nezlepší tak hold to bude menší posilovnička |
_________________ Citroen Jumper 2.8 HDi
Citroen C5 2.2 HDi
Citroen C2 1.6 16V VTS
Galerie: http://stivek.rajce.idnes.cz/Citroen_Saxo_1.6_16v_VTS
Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí. |
|
Návrat nahoru |
|
lokoj |
Zaslal: ne květen 13, 2012 9:51 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Právě, že řazení šlo najednou hrozně ztuha, takže se to promazalo no a po 14 dnech z toho asi něco vypadlo a jak se řadí tak to nevrže, ale klepe to o ty strany. |
_________________ Saxo 3 dveřák, ročník 2000
Aktuální hokejové zpravodajství Rytíři Kladno. |
|
Návrat nahoru |
|
|