punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - vrzání řadící páky

Autor Zpráva

<  Servis  ~  vrzání řadící páky

Incognito
Zaslal: ne červenec 22, 2007 8:06 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 13. 10. 2005 Příspěvky: 24 Bydliště: Hradec Králové
To bude super, když to nafotíš, předem moc dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
vladob8
Zaslal: po červenec 23, 2007 5:32 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 06. 07. 2006 Příspěvky: 24 Bydliště: Bratislava
Mne to zacalo presne tak vrzat ako to tu opisujete, tak som vliezol pod auto a vrzala ta plastova gula ktora sa pohybuje v kovovom valci a cele to je sucast radiaceho mechanizmu. Cele som do dokladne namazal vazelinou a bolo ticho, ale to nieje vsetko Sad asi po tyzdni mi zacala radiaca paka chodit podozrivo lahko a volne a buchalo nieco kov na kov. Ked som znova vliezol do jamy zistil som ze ta plastova gula je vypadnuta a radil len ten kus zeleza na ktorom bola povodne ta gula natavena. Citroen servis poradil ze je to klasicka vada Saxa, ta gula praskne zvacsi objem zacne vrzat a nakoniec vypadne, treba objednat cely mechanizmus radenia cca 2600Sk co nieje take hrozne. Zatial som to vyriesil ak ze na ten kus zeleza som nastrcil asi 10cm kus zahradnej hadice 3/4colovej a zatial 2mesiace to chodi ale ta vymena ma tak ci tak caka. Smile
Zdravim. Vlado.

Incognito
Zaslal: út červenec 24, 2007 4:55 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 13. 10. 2005 Příspěvky: 24 Bydliště: Hradec Králové
Tak jsem se taky soustředil na tu kouli co tady popisuješ a vypadá to 100 %na ní, momentálně jsem se neměl možnost nějak nasoukat pod auto, tak jsem tam dolů aspoň protáhl ruku s mazivem a najednou je ticho a řazení jde lehčeji. Ovšem jestli to má udělat, to co popisuješ, tak je to spíš jen takový ticho před bouří. No nic uvidim co to bude dělat, kdyžtak se pak objednám do servisu, ale dík moc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
tomas
Zaslal: pá duben 17, 2009 4:41 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 11. 2008 Příspěvky: 43 Bydliště: KE
ozivim starú tému. mne pri preradovaní rýchlostí tiež niečo vŕzga.asi to bude tá plastová guľa či čo. treba to meniť? ako ste to riešili?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
weller
Zaslal: ne květen 10, 2009 6:33 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 64 Bydliště: Uničov
Tak mám taky naprosto stejnej problém jak tady popisoval Incognito Sad

Zaslal: ne květen 10, 2009 6:59 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok

malo by to byt toto uz to mam objednane,je to diel 2 a pre short menim aj 5tku,neskor kupim tiahla s nerezovymi hlavickami....

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
lokoj
Zaslal: ne květen 13, 2012 7:59 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 05. 2008 Příspěvky: 102 Bydliště: Kladno
Víte někdo jak se jmenuje ten díl kam směřuje šipka? V tom muselo něco být (guma,silikon) a teď mi to z toho vypadlo a když přitáhnu páku k sobě nebo od sebe tak mi tam klepe. Taky by mě zajímalo kde se to dá objednat?

Aktuální hokejové zpravodajství Rytíři Kladno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Stivek
Zaslal: ne květen 13, 2012 9:22 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2009 Příspěvky: 701 Bydliště: Mnichovo Hradiště
lokoj napsal:
Víte někdo jak se jmenuje ten díl kam směřuje šipka? V tom muselo něco být (guma,silikon) a teď mi to z toho vypadlo a když přitáhnu páku k sobě nebo od sebe tak mi tam klepe. Taky by mě zajímalo kde se to dá objednat?

ted v tejdnu sem to objednaval v Citroenu cena tušim á1600kč +/- a ten problém s vrzíním mám u litrovky taky a ještě mi to i rapidně tuhne Very Happy neřešim toi až bude čas vyměnim kulisu zbytek promáznu a když se to nezlepší tak hold to bude menší posilovnička Cool

Galerie: http://stivek.rajce.idnes.cz/Citroen_Saxo_1.6_16v_VTS

Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lokoj
Zaslal: ne květen 13, 2012 9:51 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 05. 2008 Příspěvky: 102 Bydliště: Kladno
Právě, že řazení šlo najednou hrozně ztuha, takže se to promazalo no a po 14 dnech z toho asi něco vypadlo a jak se řadí tak to nevrže, ale klepe to o ty strany.

Aktuální hokejové zpravodajství Rytíři Kladno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: