Autor |
Zpráva |
< Tuning ~ stříkání plastů |
Richi |
Zaslal: út květen 22, 2012 4:53 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Čauvec jdu posbírat názory na stříkání venkovních plastů VTSka. Jedná se mi jen o šerné lišty kolem auta. Nechci to dávat do modré metly jak je celé auto chci jen černou lesklou. Tak se chci zeptat jestli si to mám nechat udělat nebo když nejsem úplně levej jestli to nevyšpelím sám. Viděl bych to řádné očištění odmaštění, možná lehce přejed šmirglem pak plnič na plasty lehkej přebrus černej sprej pár vrstev a zakončit to bezbarvým lakem pro lesk? Co na to říkáte? to by se nemuselo sloupat |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sifilda |
Zaslal: út květen 22, 2012 6:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Richi napsal: Čauvec jdu posbírat názory na stříkání venkovních plastů VTSka. Jedná se mi jen o šerné lišty kolem auta. Nechci to dávat do modré metly jak je celé auto chci jen černou lesklou. Tak se chci zeptat jestli si to mám nechat udělat nebo když nejsem úplně levej jestli to nevyšpelím sám. Viděl bych to řádné očištění odmaštění, možná lehce přejed šmirglem pak plnič na plasty lehkej přebrus černej sprej pár vrstev a zakončit to bezbarvým lakem pro lesk? Co na to říkáte? to by se nemuselo sloupat
jo postup celkem dobrej... ale kup si plnic takovej svetle hnedej protoze se prodava i plnic bezbarvej a ten je na dve veci (odzkouseno na interieru...) a to dokonceni bezbarvim lakem nejmin 3x
ja ted budu davat kompletne cele VTS plasty i narazniky do cerne metly ale to uz necham profikovi |
|
|
Návrat nahoru |
|
Richi |
Zaslal: út květen 22, 2012 6:55 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jo postup celkem dobrej... ale kup si plnic takovej svetle hnedej protoze se prodava i plnic bezbarvej a ten je na dve veci (odzkouseno na interieru...) a to dokonceni bezbarvim lakem nejmin 3x
ja ted budu davat kompletne cele VTS plasty i narazniky do cerne metly ale to uz necham profikovi [/quote]
Tak já mám plasty naprosto v pohodě to jen chci oživit ty lemy na černou perleť. a ten plnic jsem myslel takovej ten hnedej nebo co to je ani nevím že je bezbarví |
|
|
Návrat nahoru |
|
FiFa_cze |
Zaslal: út květen 22, 2012 7:14 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
To zmákneš sám Na metlu musíš bezbarvej dát určitě. Jak už tu bylo psáno nejlíp tak 3x. A samozřejmě jestli to budeš dělat venku, tak pozor na mušky a jiný broučky Těch je v tomto počasí víc než dost a nevim jak by vypadala taková přilepená beruška na lemu |
Naposledy upravil FiFa_cze dne út květen 22, 2012 7:15 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
Sifilda |
Zaslal: út květen 22, 2012 7:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no ja strikal interier a borec v obchode mi doporucil ten pruhlednej je primo na plasty... ale totalne na nic... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|