punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - stříkání plastů

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  stříkání plastů

Richi
Zaslal: út květen 22, 2012 4:53 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2010 Příspěvky: 109 Bydliště: Šumperk
Čauvec jdu posbírat názory na stříkání venkovních plastů VTSka. Jedná se mi jen o šerné lišty kolem auta. Nechci to dávat do modré metly jak je celé auto chci jen černou lesklou. Tak se chci zeptat jestli si to mám nechat udělat nebo když nejsem úplně levej jestli to nevyšpelím sám. Viděl bych to řádné očištění odmaštění, možná lehce přejed šmirglem pak plnič na plasty lehkej přebrus černej sprej pár vrstev a zakončit to bezbarvým lakem pro lesk? Co na to říkáte? to by se nemuselo sloupat Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sifilda
Zaslal: út květen 22, 2012 6:31 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 01. 2011 Příspěvky: 396 Bydliště: Opava
Richi napsal:
Čauvec jdu posbírat názory na stříkání venkovních plastů VTSka. Jedná se mi jen o šerné lišty kolem auta. Nechci to dávat do modré metly jak je celé auto chci jen černou lesklou. Tak se chci zeptat jestli si to mám nechat udělat nebo když nejsem úplně levej jestli to nevyšpelím sám. Viděl bych to řádné očištění odmaštění, možná lehce přejed šmirglem pak plnič na plasty lehkej přebrus černej sprej pár vrstev a zakončit to bezbarvým lakem pro lesk? Co na to říkáte? to by se nemuselo sloupat Very Happy

jo postup celkem dobrej... ale kup si plnic takovej svetle hnedej protoze se prodava i plnic bezbarvej a ten je na dve veci (odzkouseno na interieru...) a to dokonceni bezbarvim lakem nejmin 3x

ja ted budu davat kompletne cele VTS plasty i narazniky do cerne metly ale to uz necham profikovi Wink
Richi
Zaslal: út květen 22, 2012 6:55 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2010 Příspěvky: 109 Bydliště: Šumperk
jo postup celkem dobrej... ale kup si plnic takovej svetle hnedej protoze se prodava i plnic bezbarvej a ten je na dve veci (odzkouseno na interieru...) a to dokonceni bezbarvim lakem nejmin 3x

ja ted budu davat kompletne cele VTS plasty i narazniky do cerne metly ale to uz necham profikovi Wink[/quote]

Tak já mám plasty naprosto v pohodě to jen chci oživit ty lemy na černou perleť. a ten plnic jsem myslel takovej ten hnedej nebo co to je ani nevím že je bezbarví Very Happy
FiFa_cze
Zaslal: út květen 22, 2012 7:14 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 09. 2011 Příspěvky: 247 Bydliště: Šternberk
To zmákneš sám Smile Na metlu musíš bezbarvej dát určitě. Jak už tu bylo psáno nejlíp tak 3x. A samozřejmě jestli to budeš dělat venku, tak pozor na mušky a jiný broučky Very Happy Těch je v tomto počasí víc než dost a nevim jak by vypadala taková přilepená beruška na lemu Very Happy

Naposledy upravil FiFa_cze dne út květen 22, 2012 7:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sifilda
Zaslal: út květen 22, 2012 7:15 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 19. 01. 2011 Příspěvky: 396 Bydliště: Opava
no ja strikal interier a borec v obchode mi doporucil ten pruhlednej je primo na plasty... ale totalne na nic...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: