punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Sviti a zhasina kontrolka motoru, chcipa

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Sviti a zhasina kontrolka motoru, chcipa

Richi
Zaslal: ne červen 03, 2012 10:53 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 11. 2010 Příspěvky: 109 Bydliště: Šumperk
Zdravím pánové kamarád mě poprosil abych to sem hodil. momentálně mu jede borec z okolí brna se saxem (VTS 1,6 Mk2 8V rok 99 - černé s červenýma doplňkama - jestli někdo zná). Borec mu říkal že se v autě občas rožne kontrolka motoru ale že nesvítí stále pak s zhasne auto jede stále stejně, a další závada že občas to auto chcípá jak kdyby strácelo palivo. nějakej názor co by to mohlo být? vím jsou to strohé informace ale třeba něco vymyslíte? kontrolku bych si vysvětloval Lambdou (jedna z mála věcí která dokáže kontrolku rožnout a zhasnout) a chcípání - buď jezdí často na rezervu do zatáček Very Happy nebo filtr čerpadlo? díky za každou radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
type83
Zaslal: st červen 06, 2012 5:48 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 03. 03. 2012 Příspěvky: 14 Bydliště: Poprad
Kontrolka chodu motoru _pokial sa rozsvieti alebo preblikava pocas jazdy tak je najskor chyba vo vstrekovani paliva alebo v zapalovani,potrene napojit na diagnostiku tak sa pise v manuali.

Mne sa to stalo raz,ze mi najskor preblikovala a potom stale svietila a neskor po par kilometroch zhasla - problem bol v palive- zle namiesana zmes,potom sa to uz neobjavilo, zatial.

Dnes tazko najdes kvalitny benzin. Confused Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: