punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - 9x16 na saxo???

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  9x16 na saxo???

akatahu
Zaslal: ne leden 14, 2007 1:34 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2006 Příspěvky: 113 Bydliště: Nitra
Crack napsal:
akatahu napsal:

Jo aj mne sa páčia malé a široké, a páči sa mi aj tá 106-ka, len ako som písal sa ťažšie zhánajú a niekedy ešte aj drahšie, tak zvažujem...
Musíš si sehnat patřičnej obnos a pak schánět Wink Já sem chtěl BCW power tech 14x7,nakonec sem sehnal dopředu 7x14 E25 a dozadu 8x14 ET5 gumy mám 195/45 a sem max spokojenej,všichni mě říkaj at to ještě kvůli prostoru v podběhu snížím,ale vzhledem k použitelnosti na to kašlu.Fotky sem neumím dát,ale myslím že v galerii nebo garáži dvě fotky mám.

dave_m:ty to máš snížený že to máš takhle zároven,nebo to dělá ten bantam:lol.?Ještě si moh dát foto zezadu,vepředu se mě to ET líbí vypadá to hodně akorátně Wink s profilem 45 to bude super

Nemáš ICQ? by sme pokecali,...sa mi rysujú 8x14 s ET 15 uvidíme čo z toho bude,..
Moje ICQ 250-365-814
taketo niečo VT na mojom mne to sedí,...

Naposledy upravil akatahu dne ne leden 14, 2007 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát

dave_m
Zaslal: ne leden 14, 2007 1:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
no, snizeny je to o neco. V predu tak 3-4 cm a vzadu taky neco. Na takovy veliky kola to chce jiny blatniky a aji nejaky podlozky. Ja to zkousel jen tak, jak by to vypadalo. Ja bych na Saxo vetsi kola jak 15"tky nedal. Zatim se mi libi ty 14"tky. Jinak sem prisel na takovou vec, ze sroubana ze Speedlinu dou pridelat aji obyc plechy, ale vypada to dost blbe.

akatahu: to se mi vubec nelibi Rolling Eyes to jeste v nejake zatacce vyzujes

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Ritchma
Zaslal: ne leden 14, 2007 2:01 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Mě se to taky nelíbí, obzvlášť na týhle fotce jsou ty gumy hodně ouzký na tak širokej ráfek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Crack
Zaslal: ne leden 14, 2007 5:35 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
To se mě nák nezdá že by to byly 195ky to budou užší,ne?Já mám gumu zároven s ráfkem a ještě jde přez ráfek takovej ochranej rantl co je origo na gumě.

dave_m:myslíš s tou plochou dosedací hlavou jo Shocked ?

akatahu:jo mám,vůbec mě nejde vložit do id karty,nevím jak je to možný:223945460

Zaslal: ne leden 14, 2007 5:48 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 602 Bydliště: Přerov
[quote="dave_m"]no, snizeny je to o neco. V predu tak 3-4 cm a vzadu taky neco. Na takovy veliky kola to chce jiny blatniky a aji nejaky podlozky. Ja to zkousel jen tak, jak by to vypadalo. Ja bych na Saxo vetsi kola jak 15"tky nedal. Zatim se mi libi ty 14"tky. Jinak sem prisel na takovou vec, ze sroubana ze Speedlinu dou pridelat aji obyc plechy, ale vypada to dost blbe.

Myslíš ploché hlavy šroubů a konické díry na plech. discích ? samozřejmě že to bude držet, ale ve vlastním zájmu s tím nejeď dál jak 20 km. Rolling Eyes Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dave_m
Zaslal: ne leden 14, 2007 6:25 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
Laďa napsal:
Myslíš ploché hlavy šroubů a konické díry na plech. discích ? samozřejmě že to bude držet, ale ve vlastním zájmu s tím nejeď dál jak 20 km. Rolling Eyes Rolling Eyes

Lado, ja s tm nikam nejedu, jen ze jako nouzovka to vydrzi. A neni to konus dira a rovnej sroub, ale konus na konus. Ty srouby maji konus a pak dal az rovnou hlavu a je to aji v tech Speedlinech.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
miro pona
Zaslal: po leden 15, 2007 9:53 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 19. 05. 2006 Příspěvky: 84 Bydliště: bratislava
mne sa tiez pacia male siroke kolesa aj ked som teraz rozmyslal o 16kach nakoniec som ostal pri 14kach a to klasik 7-8x14 pokial by ste chceli brock robi model b5 len s et25 to znemena ze ktomu treba aj podlozky ale brock to ma na saxo homologovane aj s podlozkami.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
akatahu
Zaslal: po leden 15, 2007 10:31 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2006 Příspěvky: 113 Bydliště: Nitra
miro pona napsal:
mne sa tiez pacia male siroke kolesa aj ked som teraz rozmyslal o 16kach nakoniec som ostal pri 14kach a to klasik 7-8x14 pokial by ste chceli brock robi model b5 len s et25 to znemena ze ktomu treba aj podlozky ale brock to ma na saxo homologovane aj s podlozkami.

A za čo vieš tie disky zohnať?

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 3 z 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: