Autor |
Zpráva |
< Servis ~ vadné ovládání intenzity ventilátoru větrání |
SAXISTA |
Zaslal: ne leden 14, 2007 5:02 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ovládací "kolečko" pro ventilátor vzduchu v kabině ma čtyři polohy-předpokládám s vyšší číslem větší intenzitu,nula = stop.
Mi při nule normálně fouká,na dvojce ne,trojka maximální fučák....,mám to celé nějaké rozhozene!!!Nevíte prosím kde je chyba?Rozebral jsem to a jsou tam jen dvě podložky které se nedají špatně nasadit,protože se nasazují na asimetrickou hřídelku.Jestli není špatně ale jejich pořadí.Blíže ke konektoru mám tu mosaznou s kontakty.
Prosím poraďte,nemá někdo s touhle závadou-chybou zkušenost? |
|
|
Návrat nahoru |
|
SAXISTA |
Zaslal: po leden 15, 2007 10:33 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
jsem ... ,stačilo prohodit ty podložky |
|
|
Návrat nahoru |
|
dyk77 |
Zaslal: st leden 17, 2007 11:07 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
FajnThomas |
Zaslal: st leden 17, 2007 11:26 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
aspoň jeden, co to uznal |
_________________ Fajnthomas |
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: čt leden 18, 2007 6:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
SAXISTA |
Zaslal: čt leden 18, 2007 7:39 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Fotky nejsou opravdu třeba!!!!Je to klasika:upevnění dvou proti kusů(samec+samice)Rozlousknou se pomocí šroubováku.Knoflík ovládaní má zjednodušeně trojhranou hřídelku,jejiž strany mají rozdílné rozměry aby nebylo možno nasadit tu podložku chybně.-protože jsou na jedne "prolisy" o různých hloubkách,které přitlačí v každé poloze jinak velkou kontaktní plochu(nasazuje se jako druhá)-podle toho roste intenzita-rychlost ventilátoru.
Ovládání funguje i v případě že se podložky prohodí v uložení, ono to pak spíná, ale ne správně. Není tam nic co by se rozsypalo,nebo zničilo. Jedna plechová podložka(kontaktní) ta příjde vložit na hřídelku jako druhá. A druhá co je pouze přítlačná(něco jako pérovka)-ta slouží jen jako přítlakový odpor,to jak nám ten knoflík v přechodu těch poloh tak hezký cvaká |
|
|
Návrat nahoru |
|
|