Zdravím všechny,, dneska ráno jsem jel do práce a všechno OK.. během jízdy po dálnici hroznej slejvák, saxo párkrát zacukalo a dobrý... po dalších pár kilometrech začaly totálně blbnout budíky a rozblikaly se na mě snad všechny kontrolky a zase cukáni... měl jsem pocit že nedobíjí altík ale kontrolka na dobíjení nesvítila.. ale po dojezdu do cíle byla baterka mrtvá... po práci mě kámoš nastartoval přes kabely a já jsem vyrazil se svítící kontrolkou dobíjení a airbagu..cca 20 km pořád cukání a pak najednou dobíjení zhaslo a jel jsem v pohodě, akorát se nehýbaly ručičky na palubce.. usoudil jsem že by to mohl být zkrat v posilovači, tak jsem ho v pojistkový skříni odpojil a vše běželo jak má..(teda kromě serva:)) ale po ujetí asi 30 km se zase rozsvítilo dobíjení a cukatůra... potom kontrolka na dobíjení chvíli svítila a chvíli ne... třeba zhasla když jsem rozsvítil světla, nebo v klidu sešlápnul brzdu, a v přístrojovce cvakalo asi nějaký relé.... kdyby někdo věděl co prověřit jako první tak budu rád za vaše typy... díky moc a omlouvám se za ten sloh..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru