Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ spodní kryt motoru-výroba |
SAXISTA |
Zaslal: st leden 17, 2007 2:53 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mám prosbu,nemá někdo náhodou originál kryt pod motorem,nebo svou výrobu?Zjišťoval jsem možnosti jeho výroby a bylo by to reálné u firem co se zabývají zpracováním plastu a sklolaminátu.Ale potřebuji nějaké rozměry,ideálně i foto podle čeho bych to nechal vyrobit.V Citroenu za něj chtějí 2,5tis ,možná pokud by se to povedlo zrealizovat za rozumnou cenu, že by to bylo aktuální i pro někoho jiného.
Díky. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: st leden 17, 2007 2:57 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
SAXISTA napsal: Mám prosbu,nemá někdo náhodou originál kryt pod motorem,nebo svou výrobu?Zjišťoval jsem možnosti jeho výroby a bylo by to reálné u firem co se zabývají zpracováním plastu a sklolaminátu.Ale potřebuji nějaké rozměry,ideálně i foto podle čeho bych to nechal vyrobit.V Citroenu za něj chtějí 2,5tis ,možná pokud by se to povedlo zrealizovat za rozumnou cenu, že by to bylo aktuální i pro někoho jiného.
Díky.
naco ti to je ? sklolaminat alebo plast nic nevydrzia , jedina rozumna volba je plech |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
SAXISTA |
Zaslal: st leden 17, 2007 3:18 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
...na co mi to je...?,vím že se to tu už řešilo.Na co si dávame koncovky výfuku,proč měníme pedály,volant...,prostě chceme něco proty naše vozítka udělat.Ale jinak jsem se díval na motor a je dost špinavý,ne od "technické" špíny,ale prostě bláto...,nikdo ať mi neříká že je to zase tak ůplná zbytečnost,určitě to trochu pomůže.
No myslel jsem plast,nebo sklolaminát,protože nemám možnost odkoukat výrobu z plechu z originálu nebo nějakého nákresu.Vůbec se nebojím že bych to nesvedl.No a tak když to bude z plastu podle nějakého vzoru-rozměrů-fotky tak výrobce to navrhne na PC.Ja totiž vůbec nemám představu jak to vypadá a kde se to uchycuje v originále.
Byla tu o tom diskuze,ale škoda že tu někdo neumístil nákres.
Nebyl by problém to udělat z dvojky hliníku.By to mělo ůčel a vypadalo dobře v ALstylu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: st leden 17, 2007 3:23 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
SAXISTA napsal: ...na co mi to je...?,vím že se to tu už řešilo.Na co si dávame koncovky výfuku,proč měníme pedály,volant...,prostě chceme něco proty naše vozítka udělat.Ale jinak jsem se díval na motor a je dost špinavý,ne od "technické" špíny,ale prostě bláto...,nikdo ať mi neříká že je to zase tak ůplná zbytečnost,určitě to trochu pomůže.
No myslel jsem plast,nebo sklolaminát,protože nemám možnost odkoukat výrobu z plechu z originálu nebo nějakého nákresu.Vůbec se nebojím že bych to nesvedl.No a tak když to bude z plastu podle nějakého vzoru-rozměrů-fotky tak výrobce to navrhne na PC.Ja totiž vůbec nemám představu jak to vypadá a kde se to uchycuje v originále.
Byla tu o tom diskuze,ale škoda že tu někdo neumístil nákres.
Nebyl by problém to udělat z dvojky hliníku.By to mělo ůčel a vypadalo dobře v ALstylu
treba vliest pod auto , pomerat , pozret kam uchyt a vyrezat z plechu . mne sa to nevidi ako nejaky problem |
_________________ http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4 |
|
Návrat nahoru |
|
dave_m |
Zaslal: st leden 17, 2007 3:26 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
no, tak to su zvedave, jak to zvladnes a jak to bude vypadat. Pak hod fotky. Podle me to nema cenu, kdyz to neni z poradnyho zeleza, aby to chranilo pred narazem napr. Ja teda blato a spol. odklizim vapkou |
_________________ bývalé VTS 16V, 2001, 1/4 mile za 15.85s, max na 2 km 189 km/h, max GPS 201 km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
SAXISTA |
Zaslal: st leden 17, 2007 3:42 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
dave_m napsal: no, tak to su zvedave, jak to zvladnes a jak to bude vypadat. Pak hod fotky. Podle me to nema cenu, kdyz to neni z poradnyho zeleza, aby to chranilo pred narazem napr. Ja teda blato a spol. odklizim vapkou
No ja nepouzívám Saxo jako of-road...,myslím si že takový AL plech s prohyby je tuhý až až,a sklolaminát nemluvě...,vpodstatě stejný matroš jako kanoe,se z toho kdysi dělaly kastle na mondiály za komančů |
|
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: st leden 17, 2007 4:20 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Někde to tady je, je to třeba pohledat, foto i to někdo už dělal... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Max |
Zaslal: st leden 17, 2007 7:09 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Ten krycí plech pod motor má nafocený Nik. Má to v galerii. Tak se na to podívej. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|