Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Voda pod nohama |
Saxofon |
Zaslal: pá listopad 02, 2012 6:53 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravim,
s prvnim snehem se mi objevila necekane voda pod nohama u ridice i spolujezde. Jiz parkrat jsem objevil vlhkou gumu u spolujezdce po poradne bource. Vzdy se jednalo pouze ale o "vlhkou" gumu, tedy na gume nebyla patrna zadna kaluz vody. Avsak nyni po roztani snehu se objevilo tolik vody, ze jsem z toho nemile prekvapen, dokonce i pod nohama ridice. Mam takovy pocit, ze voda tece nekde kolem stredniho sloupku (pod radiem) a stika na zem na gumove koberce. Nemate prosim nekdo zkusenosti, kde muze byt problem? Diky za jakoukoli radu.
Vlastnim SAXO 1.5D 42 kW, RV 1997 |
_________________ Saxofon |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: pá listopad 02, 2012 8:57 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
radiator v topeni? |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Saxofon |
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:14 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
EiFFeL napsal: radiator v topeni?
muzes to prosim blize specifikovat? saxo mam cca 2 mesice a zatim jsem ho moc nezkoumal;-) |
|
Návrat nahoru |
|
Miki |
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:16 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:30 pm |
|
|
|
nemuzou bejt ucpany odtokovy kanalky pod celnim sklem a jak roztal snih tak to pres ventilator topeni nateklo dovnitr. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Saxofon |
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:33 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Miki napsal: velmi často zle nalepené čelné okno
to me taky napadlo, holt budu muset nechat asi pretesnit... nevite nekdo, na kolik to asi vyjde cca? snad se nemusi vyndat cele okno a znovu nalepit |
|
Návrat nahoru |
|
Saxofon |
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:36 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
martanc napsal: nemuzou bejt ucpany odtokovy kanalky pod celnim sklem a jak roztal snih tak to pres ventilator topeni nateklo dovnitr.
hmm, to musim proverit, zatim jsem se k tomu nedostal. ale o vikendu se podivam a urcite se jeste ozvu. btw. jak to zjistim prosim, jestli ty kanalky jsou ucpane... kde se k tomu da dostat? |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: so listopad 03, 2012 11:31 am |
|
|
|
tak bud je skus prostouchnout neakym dratem a nebo tam normalne nalej z petky vodu a koukej jestly odtece. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Saxofon |
Zaslal: út listopad 06, 2012 8:39 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
martanc napsal: tak bud je skus prostouchnout neakym dratem a nebo tam normalne nalej z petky vodu a koukej jestly odtece.
To Martanc: Pravdepodobne tomu tak bylo. Odmontoval jsem sterace, plastovy kryt i ten, co je prave nad vstupem vzduchu do ventilatoru... Kryt byl trochu spadly a ucpany odtovy kanalek. Ale jak!!! Takze jsem to procistil a zatim to vypada OK. Navic jsem se pak dival dovnitr a voda vytekala vyfuky vzduchu na nohy, takze bych tomu veril, ze se voda dostala takto dovnitr... doufam. Vsem diky za rady! |
|
Návrat nahoru |
|
qaker |
Zaslal: čt listopad 22, 2012 9:31 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Já to měl u spolujezdce. teklo přes šrouby ventilátoru pod oknem . zamázl jsem silikonem a je klid . A vyčistil ten plast nad vstupem vzduchu.
Saxofon napsal: Zdravim,
s prvnim snehem se mi objevila necekane voda pod nohama u ridice i spolujezde. Jiz parkrat jsem objevil vlhkou gumu u spolujezdce po poradne bource. Vzdy se jednalo pouze ale o "vlhkou" gumu, tedy na gume nebyla patrna zadna kaluz vody. Avsak nyni po roztani snehu se objevilo tolik vody, ze jsem z toho nemile prekvapen, dokonce i pod nohama ridice. Mam takovy pocit, ze voda tece nekde kolem stredniho sloupku (pod radiem) a stika na zem na gumove koberce. Nemate prosim nekdo zkusenosti, kde muze byt problem? Diky za jakoukoli radu.
|
|
Návrat nahoru |
|
Saxofon |
Zaslal: čt listopad 22, 2012 9:48 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
No, prozatím moc nepršelo ani nesněžilo, takže zatím tam vodu nemám. Ale díval jsem se, že ve výfucích na nohy se pořád drží voda. Např. auto stojí, zaprší a ve výfucích na nohy se objeví kapka vody tak akorát na otření prstem... Ten plast nad vstupem vzduchu jsem vyčistil, ten byl pořádně zapraný. Tak zkusím ještě ty šrouby, jak radíš. Díky
qaker napsal: Já to měl u spolujezdce. teklo přes šrouby ventilátoru pod oknem . zamázl jsem silikonem a je klid . A vyčistil ten plast nad vstupem vzduchu.
Saxofon napsal: Zdravim,
|
Návrat nahoru |
|
|