punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - podovzek Ta-technix(DE) saxo..

Autor Zpráva

<  Servis  ~  podovzek Ta-technix(DE) saxo..

Trib
Zaslal: út listopad 20, 2012 7:33 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 25. 10. 2012 Příspěvky: 40 Bydliště: Vsetín
Zdravím chtěl bych se zeptat jesli někdo má podvozek na saxo od firmy ta-technix.. pokud ano jake s nim máte zkušenosti? jaká je tvrdost predních pruzin?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gObla
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 08. 2011 Příspěvky: 361 Bydliště: Olomouc
Já ho mám kompletní ... Tvrdost předních pružin hodně velká podle mého hlediska . Osobní zkušenost na pěkné cesty,zatáčky BEZ dir je jak stavěný. Ale u cest kde jsou samé díry a nerovnosti je to hruza nejde s tim jet rychle nebot to sou otresy jak hovado Rolling Eyes a je to značně nepříjemné ...
NuF!k
Zaslal: st listopad 21, 2012 9:00 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 29. 07. 2011 Příspěvky: 278 Bydliště: Plzeň
mam ho taky docela spokojenost ale na horší cesty se mlátím o strop jak to nadskakuje Very Happy Very Happy Very Happy

Trib
Zaslal: st listopad 21, 2012 9:18 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 25. 10. 2012 Příspěvky: 40 Bydliště: Vsetín
A dorazy jste tam dali ty co byly na origo? ja tam mam nahozeny predek a pruziny sou uplne na doraz.. na vysku to mam vysrubovane do pulky toho zavitu.. staci mala dira a rany jak svina do kastle. sem tam nedaval ten origo doraz jelikoz kdybych ho tam dal tak to drzi jen na nem a vubec by to netlimilo.. nejake rady?? nebo je nekdo s moravy? okoli zlina??
NuF!k
Zaslal: čt listopad 22, 2012 4:54 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 29. 07. 2011 Příspěvky: 278 Bydliště: Plzeň
Dotazy jsem fiknul a bylo to cajk je to tvrde ale na to se dá zvyknout Very Happy

TomVTS
Zaslal: čt listopad 22, 2012 5:15 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2010 Příspěvky: 243 Bydliště: Vsetín
Co jsi čekal za ty peníze? Very Happy Je to shit totální,zlatý sériový tlumiče.Měl jsem je na autě a muselo to jít pryč,bylo to na rozbití huby.Ty pružiny přední jsou tak měkké že se zmáčknou na doraz,jak píšeš,tudíž to nemůže nijak pérovat a mlátí to jak kráva.Jediná možnost je jiné pružiny z nějákých tlumičů renomované značky-Coilovers.

gObla
Zaslal: čt listopad 22, 2012 7:34 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 16. 08. 2011 Příspěvky: 361 Bydliště: Olomouc
TomVTS napsal:
Co jsi čekal za ty peníze? Very Happy Je to shit totální,zlatý sériový tlumiče.Měl jsem je na autě a muselo to jít pryč,bylo to na rozbití huby.Ty pružiny přední jsou tak měkké že se zmáčknou na doraz,jak píšeš,tudíž to nemůže nijak pérovat a mlátí to jak kráva.Jediná možnost je jiné pružiny z nějákých tlumičů renomované značky-Coilovers.

hold každý nemá 20k na extra Idea Jinak máš opavdu s tím no sedí to ofest ..
TomVTS
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:02 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2010 Příspěvky: 243 Bydliště: Vsetín
Hold vo tom to ale je,je lepší nechat sériové tlumiče a když už to chce někdo nízko tak ať si na to hodí pružiny,auto na takovém výrobku je hodně nebezpečná a naprosto neřízená časovaná bomba v lepším případě pro majitele v horším pro ostatní účastníky provozu.Jinak samozřejmě ať si dá každý kdo chce co chce ale podle mě by upravené(tuningové) auto mělo fungovat lepší než sériové né naopak,to už je pak tuzing ne? Idea

blesk65
Zaslal: čt listopad 22, 2012 8:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 10. 2008 Příspěvky: 865 Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
v tom máš recht že sportovní sada by měla být lepší aspon o blbých 5% ,,,já mám jen tlumiče ta technix bez pružin tak doufám že budou pěkně tlumit no myslel jsem že budou tvrdší jak serie ale přijde mi to rovnaké jak origo takže pak at se nikdo nedivý že při snížení to nefunguje,Já ale mam značkové pruziny,ale za tu cenu co jsem to koupil Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: