zdravím..včera si takhle jedu a z ničeho nic mi chcípnul motor, tak jsem zastavil a zkoušel nastartoval, motor točil ale nechytil. Tak vlezl do motou, odpojil jsem baterku a koukal jsem na ten nárazovej hajz na odpojení čerpadla.. ale vyskočenej nebyl.. tak jsem asi po 2 min připojil baterku a v pohodě jsem nastartoval.. chvili pak ještě svítila chyba motoru ale pak zhasla.. no a dneska ráno jsem nastartoval, nechal jsem to běžet než jsem ometl auto a když jsem pak vyjížděl tak to zase zdechlo ale už jsem to nenastartoval ani za použití předchozího postupu...neví někdo co to je?? když otočím klíčkem tak čerpadlo benzín natlačí..
Kotrolou zjištěno že benzín jde ale po diagnostice zjištěno, chyby zapalování 1-4 válce.. a opravdu nedává jiskru. Výměna zapalovací lišty za novou ale problém neodstraněn neví někdo co dál? díky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru