punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Motor točí ale nestartuje

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Motor točí ale nestartuje

lokoj
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 4:44 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 05. 2008 Příspěvky: 102 Bydliště: Kladno
Zdárek. Před týdnem jsem jel autem naposledy bez problémů. Dneska vlezu do auta, dám klíček do zapalování a motor točí, ale auto nenastartuje. Vždycky když jsem otočil klíčkem tak byl slyšet nějaký motorek (čerpadlo?), dneska ne. Koukal jsem na pojistky a jsou v pohodě. Máte nějaké rady jak rychle zjistit čím to je? Smile Saxo 2000 1.1

Aktuální hokejové zpravodajství Rytíři Kladno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
EiFFeL
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 7:35 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
neblika kontrolka imobilizeru?

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
lokoj
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 7:50 pm Odpovědět s citátem
No jestli je to ten klíček tak ne.. jsem to tu trochu pročítal a tohle to asi nebude ... ani to není ten vypínač u pojistek ... protože ho používám často tak vím v jaké poloze má být a pro jistotu jsem to zkusil v obou polohách Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
EiFFeL
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 10:41 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
ale jestli neslysis cerpadlo tak je mozna zavada jasna...

zkus pod zadnim sedadlem odkrytovat a zmerit jestli tam jde proud... pokud ano tak cerpadlo reklo sbohem... pripadne mohlo jeste pred smrti vydavat jiny zvuk nez normalne...

actual Peugeot 106 XSi
lokoj
Zaslal: po prosinec 17, 2012 6:31 am Odpovědět s citátem
Žádnýho záhadnýho zvuku jsem si právě nevšiml. Smile Zkusím proměřit .. Koukám na autokelly mají tam palivové čerpadlo (samostatné čerpadlo) za 1600 nebo Palivové čerpadlo STARLINE (kompletní přívodní jednotka) za 3400 to asi budu muset koupit to dražší co?

lokoj
Zaslal: so leden 12, 2013 1:50 pm Odpovědět s citátem
K úplné opravě jsem se zatím nedostal. Nemám garáž a v tomhle počasí mi u toho mrznou ruce Smile. Auto zas tolik nepotřebuji, tak nikam nepospíchám. Nejraději bych to dal do servisu, ale nejezdící auto se tam špatně dostává Smile.

Zkoušel jsem to proměřovat a proud tam jde, protože plovák normálně funguje. Takže dá se předpokládat že je to opravdu tím čerpadlem?

lokoj
Zaslal: ne březen 10, 2013 2:48 pm Odpovědět s citátem
Tak po delší době další update:

Končně roztál sníh tak jsem se rozhodl že dám auto do servisu. Musel jsem vyměnit baterku, protože tamta zimu nerozchodila, ale byla jen rok stará.

Dal jsem novou baterku, otočím klíčkem a čerpadlo zabzučelo, po delším startu motor naskočil, projel jsem to, chcípnul a hned nastartoval v pohodě.

Co teď? Dát to do servisu? Bojím se, že s tím nic neudělá a jen zaplatím za to, že mi řekne že je vše ok.

EiFFeL
Zaslal: ne březen 10, 2013 4:03 pm Odpovědět s citátem
nabil bych puvodni baterku, vratil ju zpatky a netrapil se tim... mohla to byt nejaka chvilkova anomalie... jednou se mi to taky stalo a od ty doby zas dlouhy roky nic...

actual Peugeot 106 XSi
lokoj
Zaslal: ne březen 10, 2013 4:34 pm Odpovědět s citátem
jojo asi to tak udělám, až to chcípne tak to fouknu do servisu. jen ta chvilka trvala několik měsíců Smile

kubax
Zaslal: čt květen 02, 2013 4:29 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 02. 05. 2013 Příspěvky: 3 Bydliště: Český Ráj
Todle se mi stalo u AX1.4D a byl to elektromagnet na chcipani motoru na cerpadle. Byla to v podstate jedina lektrosoucastka na motoru. U benzina tezko rict.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qaker
Zaslal: ne květen 05, 2013 10:02 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 10. 2011 Příspěvky: 208 Bydliště: Litvínov
Jo AX jsem měl taky a přesně jediný problém elektromagnet. jinak nevím, ale pokud čerpadlo, tak radši to za 1600 a namontovat ( snad to jde, nejsem znalý), ale Starline? To jedině, že se toho chceš zbavit a chceš, aby to nějakou dobu fungovalo. Starline - obch. značka auto Kelly - polsko nebo wongové.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: