punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - cuká motor 1.5 D

Autor Zpráva

<  Servis  ~  cuká motor 1.5 D

v4s1m4
Zaslal: út leden 15, 2013 8:19 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 23. 09. 2010 Příspěvky: 392 Bydliště: Brno
dneska se mi objevil problém, po zahřátým motoru jsem v křižovatce při rozjezdu začal na jedničku skákat tak sem dal za dva pak ještě dva skoky a dobrý, pak při plným plynu na 3 to najednou cuklo vpodstatě přestane jet a zase se chytne, když jsem cíleně držel nohu až na podlaze tak při 90km na 3 zase cuklo nohu sem dale drzel na plynu na podlaze poprve po 3 vterinach se chytl a jel podruhe uz to mohlo trvat i 5 sekund kdy prostě netáhl a pak zase vpoho, řekl bych kdybych to šmrdlal pojede normálně, ale z křižovatky je často potřeba vyrazit...filtr palivovej mám novej, tankoval sem na omw a předtím na benzině...toto udělalo řekněme 4x za 50 km jízdy na všechny stupně 4a5 tam se to neprojevuje, i když sem pak zkoušel 1-40km/h 2-70km/h tak se nic neprojevilo lanko plynu jde lehce....tak se ptám jestli čerpadlo, vstřiky??? díky

až ucítíte vůni friťáku, jedu před váma ve svým nafťáku...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: út leden 15, 2013 8:49 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
ja si uz nevzpominam presne, ale pokud mas lucas a nekde okolo 200tkm+ tak mozna lucas zacina rikat dost...

na druhou stranu, at to nebereme tak negativne, neprisava to treba vzduch nekde?

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
v4s1m4
Zaslal: út leden 15, 2013 8:54 pm Odpovědět s citátem
je to bosch a zapomněl sem napsat ani bublinka....mě je dost divný že to udělá jen někdy kdyby to udělalo při každým přidání plynu když sem měl zalepenej filtr nebo to sálo vzduch nejelo to celkově je to 1998 bez jednotky i když konektor na diag to má, ale jediná elektronika je snad imobilizer...to čerpadlo se dá rozdělat zkoušel to někdo?

dneska to celou dobu nic a pak v te uplne stejne křižovatce jako včera 1 cuk cuk cuk 2 cuk cuk a zase vpohode a to cekam na 4 křižovatkách....co si mám myslet? Very Happy

v4s1m4
Zaslal: út leden 29, 2013 8:14 pm Odpovědět s citátem
tak to zase 500km neudělalo a dneska furt, už se nejde normálně rozjet, a když přidám trochu plyn a do toho pouštím spojku začne okamžitě skákat, možná je i něco se spojkou/převodovkou když su na místě a vytáčím motor i do přeběhových otáček nemá problém není slyšet žádný zakolísání, jak zařadím pouštím spojku tak zdechá, zajimavý že sem asi pětkrát couval a vpohodě.....napadá vás ještě něco.......

v4s1m4
Zaslal: st leden 30, 2013 9:52 pm Odpovědět s citátem
tak snad to moc nezasírám....posun je ten že dnes už se úplně zastavilo a svítila a blikala kontrolka imobilizéru, takže doufám že jsem snad problém odhalil.....pak zase chytlo a šlapalo jak má, mám pocit že na to má vliv když sem šel na poštu vypl zapl do schránky vypl zapl a do krámu vpohodě pak jedu od krámu a konec....pak sem byl hodinu na florbale a pak sem zase sedl a 15 km normálně dojel...můžou to být znaky imo...ještě zítra zkusím druhej klíč...sere mě že ta závada se projevuje jen někdy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: