punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - koncový tlumič

Autor Zpráva

<  Servis  ~  koncový tlumič

liknysek
Zaslal: st únor 13, 2013 9:42 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 27. 01. 2013 Příspěvky: 20 Bydliště: Žamberk
Zdravím, chystám se vyměnit koncový tlumič, nevím jaký koupit, poradíte mi ? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SMECOHOLIK
Zaslal: st únor 13, 2013 10:52 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
jestli myslíš laďák, tak já bych nekoupil žádnej bez homologace Wink u nás jsou svině policajti a chtěj vidět homologace na vše, výfuk, folie, světla atd., ...takže ti sem nahodim jen tak namátkou pár odkazů Smile stačí ale hledat a koukat jestli je u nich napsáno zda má evropskou homologaci ( E.E.C. )

http://www.jlracing.cz/jl-racing/eshop/12-1-POWERSPRINT-vyfukove-systemy/187-4-Saxo-1-0-1-1-1-4-1-6-3-96/5/1384-Powersprint-vyfuk-Citroen-Saxo-1-0-1-1-1-4-1-6-3-96

http://reviloshop.cz/store/goods_JOM-86375___.html

http://www.highperformanceparts.cz/zadni-dil-vyfuku-supersprint-citroen-saxo-10i11i14i16i.17632

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
FiFa_cze
Zaslal: čt únor 14, 2013 12:07 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 09. 2011 Příspěvky: 247 Bydliště: Šternberk
blbost..já jezdím s ultersportem už skoro 2 roky a nikdo nic ani na technické Smile Kámoš má už 4 roky blbej WM sport bez homologace, vzhled alá japan, řve to jak kráva a policajti nic, na technické taky nic Smile

Záleží taky na jakej to chceš motor, jakej čekáš výsledek a kolik do toho chceš šoupnout Smile pak se můžem o něčem bavit Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EiFFeL
Zaslal: čt únor 14, 2013 7:37 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
taky mam ultera... ale na druhou stranu nemam zadnou koncovku ala dira do pekel...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
SMECOHOLIK
Zaslal: čt únor 14, 2013 9:47 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
no ale tak ulter sport dělá ty koncáky na konkrétní typ vozu s homologací ne? Wink nebo vy máte nějakej úplně jinej od ulteru? než na saxo? tak tady u nás jsou fakt svině policajti a jebali mi za zkurv... maxinox za 1200,- takže já chci mít vše v klidu Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
liknysek
Zaslal: čt únor 14, 2013 4:56 pm Odpovědět s citátem
mám 1.4 a nechci žádnýho křiklouna, ale aby měl pěknej zvuk
SMECOHOLIK
Zaslal: pá únor 15, 2013 11:06 am Odpovědět s citátem
liknysek napsal:

Tak jenom koncákem stejně moc nezměníš, bude to trošku víc dunět no, hodně decentní Smile jestli máš tlumič a katík ještě, tak to takový nebude Smile o víkendu natočím video bez katíku s tlumičem a dám ti to sem kdyžtak Wink sám jsem zvědavej

SMECOHOLIK
Zaslal: pá únor 15, 2013 7:43 pm Odpovědět s citátem
SMECOHOLIK napsal:
liknysek napsal:

Tak jenom koncákem stejně moc nezměníš, bude to trošku víc dunět no, hodně decentní Smile jestli máš tlumič a katík ještě, tak to takový nebude Smile o víkendu natočím video bez katíku s tlumičem a dám ti to sem kdyžtak Wink sám jsem zvědavej

tak tady to máš Wink

http://www.youtube.com/watch?v=usdvHy3a2Ag

liknysek
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:49 pm Odpovědět s citátem
SMECOHOLIK napsal:
SMECOHOLIK napsal:
liknysek napsal:

tak tady to máš Wink

http://www.youtube.com/watch?v=usdvHy3a2Ag

Krásnej zvuk, no ještě uvidím jakserozhodnu, časem bych chtěl určitě komplet Smile takže nevím jestli to má smysl teď tam dávat něco extra, ale vyměnit je potřeba, už pěkně kvete ...
SMECOHOLIK
Zaslal: ne únor 17, 2013 5:19 pm Odpovědět s citátem
lidi jak je to s těma výfukama ulter sport? je na nich taky nějakej štítek bo posílaj s tim i typovej list bo tak něco? Wink

SMECOHOLIK
Zaslal: ne únor 17, 2013 5:36 pm Odpovědět s citátem
Krásnej zvuk, no ještě uvidím jakserozhodnu, časem bych chtěl určitě komplet Smile takže nevím jestli to má smysl teď tam dávat něco extra, ale vyměnit je potřeba, už pěkně kvete ...[/quote]
¨

tak já si taky nejdřív koupil koncák, a pak střed novej a pak svody, taky jsem to kupoval postupně Wink

liknysek
Zaslal: ne únor 17, 2013 6:04 pm Odpovědět s citátem
tak až mi přijede auto ze servisu tak to zkouknu ja to vypadá ... možná bych to potom udělal celý najednou Very Happy
FiFa_cze
Zaslal: ne únor 17, 2013 10:17 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 09. 2011 Příspěvky: 247 Bydliště: Šternberk
Na ulteru je štítek myslím, ale vidět ho nikdy nikdo nechtěl. Záleží prostě, jak ti to řve, pokud tě hlídka uslyší 10 minut před tím, než tě uvidí, tak to bude asi problém Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
liknysek
Zaslal: po únor 18, 2013 7:45 pm Odpovědět s citátem
Jak je to na emisích když tam není katalizátor ?
SMECOHOLIK
Zaslal: po únor 18, 2013 10:34 pm Odpovědět s citátem
tak jsem včera psal dotaz na ulter-sporty, u kterých je na netu napsáno, že jsou na auta 1.1 - 1.6 atd. a odpověděli mi, že tyto výfuky homologovány nejsou Idea což čumim, a když jsem našel výfuk na saxo 1.6 JOM za 4500,- cca, tak ty mi zase napsali, že dodavatel už zrušil všechny homologace na saxa...ale že na ostatní auta výfuky JOM homologovaný jsou Rolling Eyes

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: