punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - 1.5D... Dlooouuuze toci, nez nastartuje

Autor Zpráva

<  Servis  ~  1.5D... Dlooouuuze toci, nez nastartuje

Jurry
Zaslal: po únor 11, 2013 7:46 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 04. 2006 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
chlapy ten o-kroužek jak se tu o něm bavíte u toho paliváku...nevíte někdo rozměry?

Zaslal: so únor 16, 2013 10:50 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 05. 01. 2013 Příspěvky: 12 Bydliště: Šumperk
Jurry napsal:
chlapy ten o-kroužek jak se tu o něm bavíte u toho paliváku...nevíte někdo rozměry?

Ahoj. je tam o-kroužek 16x2.

Zaslal: ne únor 17, 2013 3:09 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 10. 2011 Příspěvky: 51 Bydliště: Říčany u Prahy
sorry za ot ale jak jsi to vyndal? ja za to vzal a ulomila se mi jedna ta packa (na tom kříži) tak sem tam dal nějakej palivovej filtr benzinovej- plechovka se vstupem a vystupem. ale asi to nebude uplne tak filtrovat jak má a novej filtr sem kouúpil ale už ho nemužu vrátit když sem ho napustil naftou...

Vitu
Zaslal: út únor 19, 2013 11:17 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 05. 01. 2013 Příspěvky: 12 Bydliště: Šumperk
fire-eye napsal:
sorry za ot ale jak jsi to vyndal? ja za to vzal a ulomila se mi jedna ta packa (na tom kříži) tak sem tam dal nějakej palivovej filtr benzinovej- plechovka se vstupem a vystupem. ale asi to nebude uplne tak filtrovat jak má a novej filtr sem kouúpil ale už ho nemužu vrátit když sem ho napustil naftou...

slabým šroubovákem vyloupneš tu vějířovitou podložku a kulatýma kleštěma na segrovky tim pootáčej a pomalu to vytahuj, při výměně o-kroužku je lepší starý vyříznout aby ti nepraskla ta umělá hmota. Při zpětné montáži to naklepni zpět gumovou nebo dřevěnou paličkou, vějířovku srovnej a natlač zpět

Zaslal: út únor 19, 2013 9:07 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 10. 2011 Příspěvky: 208 Bydliště: Litvínov
možná máš zparafinovanou naftu ve filtru jak jsi stál z kopce, tak to všechno steklo tam a možná taky už špatný magnet na čerpadle a neutáhne to hustější do čerpadla. tohle mi dělalo AXo v naftě.
dreamer_zl napsal:
Zdravim panove,
je to cca 2 tydny, co zacalo Saxo zlobit pri startovani. Kdyz delsi dobu stoji ( treba pres noc... ), tak musim rano dlouho tocit, nez nastartuju. Stejny problem mam, i kdyz treba ujedu jenom 3 km, necham auto hodinku stat a zase dlouze startuju... treba i 10 sekund. Nekdy nechci dlouho trapit baterku, tak startuju na 2x nebo na 3x. Z minule zimy jsem zvykly, ze i kdyz bylo -15, tak Saxo chytalo na tuknuti... ale ted nic moc... baterka je temer nova a toci jak zbesila. Pri dlouhem startovani to vetsinou parkrat skytne a pak naskoci a dal jede normalne.

Jeden postrech: Tyto problemy MOZNA zacaly ve chvili, kdy jsem stal cumakem dolu z hodne prudkeho kopce. To jsem poprve mel velke problemy nastartovat. Do te doby bez problemu. Kopec jsem sjel s vypnutym motorem na neutral, ale dole jsem mel poprve problemy nastartovat (startoval jsem asi na 3x 10s).

Zadna kontrola nesviti a nakonec jsem zatim vzdycky nastartoval...

Mate tedy nekdo napad, cim by to mohlo byt? Dekuji za vsechny tipy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 4 z 4
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přejdi na: