Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Krupani predni naprava |
jdobry |
Zaslal: po březen 04, 2013 10:54 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Tento typ napravy nema tycku stabilizatoru. Je to varianta s upevnenim stabilizatoru do pouzdra na spodnim ramenu.
Ale diky za tip. |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: út březen 05, 2013 7:33 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
a jeste teda myslenka - jde to skutecne od predku?? nemuze se to prenaset po kastli od zadni napravy, ktera zacina umirat?
protoze pri prejezdu nerovnosti se kastle nahne tzn. zapracuje i stabik a torzky na zadku... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
jdobry |
Zaslal: út březen 05, 2013 12:26 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
No predstava, ze je to zezadu me take desi. Ale asi to nebude ono. Predevsim to dela pouze pri pohybu PP kola, u LP se nic nedeje. Nejhlasitejsi je to po projeti nerovnosti typu propadla vozovka po starem prekopu, kdy cele auto udela plynule zhoupnuti dopredu. Tedy ne na krouceni predek/zadek. Navic kdyz jsem zkusil prekroutit zadek samostatne tak nic.
Jeste tento tyden pujde cela PP strana ven a rozebrat na prvocinitele. Doufam ze se to KONECNE najde. |
|
|
Návrat nahoru |
|
jdobry |
Zaslal: út březen 05, 2013 7:06 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Chtel jsem zkusit jesli problem neni v ulozeni konce pricneho stabilizatoru. Vezmu za sroub a krup. Bohuzel ne to krupani co hledam, ale sroub toho ulozeni zustal v rameni. Byl hodne nahnily.
Sance dostat ten zbytek sroubu ven na aute nulova. Takze cele rameno ven a doufam, ze to nejak pujde ven (odvrtat pripadne nahrat).
Silenbloky ulozeni ramene i kloub drzi festovne tady problem neni a to je spatna zprava. Horsi je, ze jsem .... a nenapadlo me povolit velkou matici na poloose, takze nemuzu vyndat horni cast napravy (rozebirat poloosu je blbost). |
|
|
Návrat nahoru |
|
jdobry |
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:07 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
Hura. Sice nevim jak jsem to udelal, ani nevim jesli je to trvale nebo docasne, ale konecne je ticho.
Promazal jsem ulozeni pricneho stabilizatoru a protoze me tam zustal sroub tak jsem mel venku i rameno. Kdyz jsem to skladal zpatky, vsechno jsem dukladne promazal. Ocistil jsem spodni misku odpruzeni a nastrikal voskem proti korozi.
Dam vedet jesli ticho vydrzi, nebo jsem to docasne smontoval do nejake "nekrupave" polohy. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|