punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Krupani predni naprava

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Krupani predni naprava

jdobry
Zaslal: po březen 04, 2013 10:54 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 26. 04. 2007 Příspěvky: 21 Bydliště: Kaznejov
Tento typ napravy nema tycku stabilizatoru. Je to varianta s upevnenim stabilizatoru do pouzdra na spodnim ramenu.
Ale diky za tip.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EiFFeL
Zaslal: út březen 05, 2013 7:33 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
a jeste teda myslenka - jde to skutecne od predku?? nemuze se to prenaset po kastli od zadni napravy, ktera zacina umirat?

protoze pri prejezdu nerovnosti se kastle nahne tzn. zapracuje i stabik a torzky na zadku...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
jdobry
Zaslal: út březen 05, 2013 12:26 pm Odpovědět s citátem
No predstava, ze je to zezadu me take desi. Ale asi to nebude ono. Predevsim to dela pouze pri pohybu PP kola, u LP se nic nedeje. Nejhlasitejsi je to po projeti nerovnosti typu propadla vozovka po starem prekopu, kdy cele auto udela plynule zhoupnuti dopredu. Tedy ne na krouceni predek/zadek. Navic kdyz jsem zkusil prekroutit zadek samostatne tak nic.
Jeste tento tyden pujde cela PP strana ven a rozebrat na prvocinitele. Doufam ze se to KONECNE najde.
jdobry
Zaslal: út březen 05, 2013 7:06 pm Odpovědět s citátem
Chtel jsem zkusit jesli problem neni v ulozeni konce pricneho stabilizatoru. Vezmu za sroub a krup. Bohuzel ne to krupani co hledam, ale sroub toho ulozeni zustal v rameni. Sad Byl hodne nahnily.
Sance dostat ten zbytek sroubu ven na aute nulova. Takze cele rameno ven a doufam, ze to nejak pujde ven (odvrtat pripadne nahrat).
Silenbloky ulozeni ramene i kloub drzi festovne tady problem neni a to je spatna zprava. Horsi je, ze jsem .... a nenapadlo me povolit velkou matici na poloose, takze nemuzu vyndat horni cast napravy (rozebirat poloosu je blbost).
jdobry
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:07 pm Odpovědět s citátem
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Hura. Sice nevim jak jsem to udelal, ani nevim jesli je to trvale nebo docasne, ale konecne je ticho.
Promazal jsem ulozeni pricneho stabilizatoru a protoze me tam zustal sroub tak jsem mel venku i rameno. Kdyz jsem to skladal zpatky, vsechno jsem dukladne promazal. Ocistil jsem spodni misku odpruzeni a nastrikal voskem proti korozi.

Dam vedet jesli ticho vydrzi, nebo jsem to docasne smontoval do nejake "nekrupave" polohy.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: