Autor |
Zpráva |
< Servis ~ kontrolka motoru |
tibo15 |
Zaslal: so březen 16, 2013 11:58 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
čáuvec borci, mam takovej problém. Montoval jsem svody od recelandu a daval stred od supersprintu. (ze stredem) a po par km se mi rozsvítila chyba motoru. myslel jsem ze na to mají vliv ty dve lamda sonty co mam ve svodech a druhou jakoby za katem.. nechal jsem je zapojený a čekal co to udela. tak jsem podle rad tady na saxoclubu druhou lamdu dal za prah na čerstvej vzduch a diru zaslepil. Byl jsem na diagnostice a tam to vyblilo chybu míchaní smesi. nebo tak nák. Nemá stím nekdo zkusenost. urcite jsem to musel tema svodama a tím stredem celý rozeštelovat. Auto pri nižších otačkach cuka, a žere jako tank. Kamoš co ma tu diagnostiku říkal ze se to musí prenastavit ty hodnoty. ale nepustilo nas to dal protoze to chce kod. kterej nejspíš zjistím v citroenu a tam mi ho samozdřejmě nedaj... kdyby nahodou nekdo měl byl bych za to moc vdečný. jinak mam 16V a rok vyroby 2001 |
|
|
Návrat nahoru |
|
tibo15 |
Zaslal: so březen 16, 2013 12:04 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
a jinak ta lambda tam svítila jako střídavá zavada. a to michaní směsi byla trvalá. takze lamdy asi nejsou ta hlavní příčina.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|