Autor |
Zpráva |
|
TomVTS |
Zaslal: po březen 18, 2013 11:13 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Myslím že se tu nevydávám za profíka jak mě ty označuješ,pokud jsi si mě nespletl ze sebou viz třeba tvoje příspěvky v tématu "motor S1600" a větší kanály .Závodnička bez střechy to komentovat nebudu už tak jsme tímto ničemu zde nepřispěli.Další tvoje věty jsou taky naprosto mimo,to že si koupíš pneu a vyhraješ a podobné výplody.Nějákou dobu si už hraju na závodníka,samozřejmě jsem jen plevel jelikož nemám kouzelnou kartičku z nápisem FIA tak nejsem profi závodník ale garážista.Již několikrát bylo možné se porovnat s takovými profíky a moc tedy neobstály Toť jen k tvé nabídce na svezení,určitě bych se rád povozil tak udělejte nějákou akci kde se bude možné svést zdarma a něco se třeba přiučíte .Teď vážně,doufám že si nikdo nemyslí kdo sleduje nějáký motoristický sport v dnešní době že se tahle zábava na vyšší úrovni platí s čistých peněz,ono vlastně dneska už se toho hodně ví a další věci se brzo provalí,když se tak nad tím člověk zamyslí tak je to krásné to sponzorovat z našich peněz,drog,LTO a další,je to hnus dnešní doba. |
_________________ Peugeot 205 Maxi Kit
Citroen Saxo 1.6 16 VTS |
|
Návrat nahoru |
|
TomVTS |
Zaslal: po březen 18, 2013 11:29 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Jason:Původně jsem ti nechtěl nic psát,jelikož jsi evidentně nepochopil co jsem psal,možná když si to přečteš znova tak to pochopíš,možná ale taky ne ani po desáté.
Nesrovnávám MaxSport na kterých jsem nejel,po předchozích zkušenostech s ostatními protektory jelikož jsou to pořád protektory a budou pořád stejné jako ty ostatní i když budou mít duhovou barvu.Chtěli jsme je pořídit ale nekoupily právě z důvodů psaných výše.Psal jsem to jako srovnání všech protektorů vs. originální závodní pneu,která tak byla navržená,vymyšlená,vyrobena a testována tak jako protektor nemůže a nikdy nebude.Radši jsme koupily BFGoodrich-Michelin.
S tou tvojí vsuvkou,asi by bylo dobré napsat k A i B.
Myslím že většina která zde už něco odjela se shodne na tom a poradí DarkMIKE aby koupil nějákou značkovou novou pneu a nebude riskovat že mu někde v zatáčce na vrchách odletí kus dezénu z nějáké racing protektor pneu.Pokud tedy víš že chceš semislick tak ti skromě poradím tohle.Časem třeba přejdeš na slicky pokud budeš jezdit kopce či slalom a to tě zase posune dále. |
|
Návrat nahoru |
|
Sandman |
Zaslal: út březen 19, 2013 6:20 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
EiFFeL napsal: pripojim se do debaty
OZ - ty kola jsou blato, muze potvrdit treba sandman ktery si je nechaval rovnat a vi co mu povidal borec kterej to rovnal... opravdu okruhove kolo...
Uz ked sa tu flamuje, musim sa pridat OZ Ultraleggera su pevne, ale krehke, ak trafite jamu, skor prasknu ako sa zohnu, najslabsia cast je "bocnica" rafku, pri vyzuvani R888 sa zdeformovala, ale gumene kladivo to vyriesilo |
_________________ Silver 16V - "Holobyt"
Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have. |
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: út březen 19, 2013 8:37 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jason napsal: Jenom menší vsuvka, v sobotu Jiří Tošovský s Evo 9 byl na absolutně 3. místě v Schotter cupu, jel na Maxsportech
Takže opakuji otázku: ty jsi na maxsportech jel nebo to jsou pouze tvé teorie?
Já Pepu Krále, co mu dělá spolujezdce znám, takže se zeptám jak se jim na maxsportech jelo. |
|
bak |
Zaslal: út březen 19, 2013 10:00 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ja osobne jazdim aktivne slalom uz cca 4-5 rokov, vrchy podobne. mal som rozne gumy, sliky , semisliky, seriove pneu. nikdy vsak protektor. k teme by som napisal len tolko. ak budes jazdit slalom len tak raz za cas kup si protektor a uvidis. aj tak prirodzenym vyvojom sa dopracujes k tomu ze kupis poriadnu znackovu gumu pri ktorej zistis ako a kedy funguje.kazdy kto uz chce co to jazdit a moze si to samozrejme dovolit kupi to co funguje ale co aj nieco viac stoji.ja uz napr neriesim ci federal toyo , yokohama alebo protektor. viem co funguje a objednam to bez toho aby som riesil to ze protektor je o 5 alebo 40eur lacnejsi. na kopec by som vsak ja osobne protektor neriskoval.vec priemeru, vysky, dotykovej plochy pneu je uz dalsia mozno o dost viac rozsiahlejsia diskusia |
|
|
Návrat nahoru |
|
franus |
Zaslal: út březen 19, 2013 4:21 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jason napsal: TomVTS napsal: 4.Není důležité kolikrát chceš jet za rok nebo co chceš jet jak jsi napsal,nebo že ti ty gumy vydrží ale to "co chceš zajet" což by jsi měl vědět když to tak sleduješ.A pokud něco cheš zajet tak bohužel ani MaxSport ti nepomůže i když může být super protektor.
Jenom menší vsuvka, v sobotu Jiří Tošovský s Evo 9 byl na absolutně 3. místě v Schotter cupu, jel na Maxsportech
Takže opakuji otázku: ty jsi na maxsportech jel nebo to jsou pouze tvé teorie?
Bylo by dobré říct, že se jedná o šotolinovou soutěž a že jeli na šotolinových gumách. Tady se bavíme o pneu na asfalt a já osobně neznám jedinou "seriovou šotolinovou pneu" která by šla srovnávat se šotolinovým protektorem. |
_________________ Pug205gti |
|
Návrat nahoru |
|
radeklayer |
Zaslal: út březen 19, 2013 6:56 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
...že Vás, dospělé lidi, takové žabomyší války baví... |
|
|
Návrat nahoru |
|
TomGTI |
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:54 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Tak vidím že člen "Jason" ze třemi příspěvky je více mimo než jsem myslel,když sem tahá šotolinu do diskuze ohledně semi-slicků jako je název tématu |
|
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: pá březen 22, 2013 7:45 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jason je nejspíš prodejce maxsportů |
|
franus |
Zaslal: pá březen 22, 2013 8:05 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jj, je to ambasador maxsportu |
|
Návrat nahoru |
|
TomVTS |
Zaslal: so březen 23, 2013 5:12 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Včera jsem si shodou okolností koupil nové číslo časopisu Rally kde je rozhovor s Pavlem Janebou o "černé magii" doporučuji Jason aby jsi si ho také pořídil a všem ostatním kteří nevěří mě jako profíkovi za kterého se tady vydávám jak jsem byl označen |
|
Návrat nahoru |
|
deathcat |
Zaslal: pá duben 12, 2013 6:06 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Pánové, chtěl bych se zeptat, zdali někdo z vás jezdí kombinaci alu 7x15 ET17 a 195/50 semilicků? Jak moc to škrtá? |
|
|
Návrat nahoru |
|
TomVTS |
Zaslal: pá duben 26, 2013 2:11 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Teď jsem narazil na něco zajímavého člen Jason se zdá být zcela objektivní a nezaujatý v diskuzi ohledně pneu Maxsport.Na jednom nejmenovaném diskuzním foru vystupuje pod stejnou přezdívkou a nabízí a vychvaluje pneumatiky kupodivu značky Maxsport .Jen aby bylo jasno proč jsou zde tak zastávány,křišťálově čistě věcně a nezaujatě |
|
Návrat nahoru |
|
Skrbla |
Zaslal: po březen 31, 2014 7:32 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jen pro zajímavost, půl roku staré, dva závody jeté 16" Maxsporty po 3 kolech v Sosnové.
|
|
franus |
Zaslal: po březen 31, 2014 9:08 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
top kvalita |
|
Návrat nahoru |