punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Přehřívá se voda

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Přehřívá se voda

SMECOHOLIK
Zaslal: po prosinec 17, 2012 10:51 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
help

lidi, vyjel sem z Rokycan do Plzně do Olympie, všechno ok, přijedu na parkoviště, najednou kouř z pod kapoty, to otevřu a voda mi tryskala z chladiče, z toho víčka kudy se dolejvá voda, a když se to uklidnilo, tak všechna voda v tom chladiči bylo vidět, jako se vytrácí, ale ven na zem to neteklo, prostě někam natekla že v nádobce sem neměl vůbec nic, tak sem koupil destilku, nalil, z olympie jsem jel do velkýho tesca na rokycanský (cc 5,6 km) a zase, voda bublala v tej nádobce atd. , jinak auto jede v pohodě, takže co myslíte? já si myslim že bude v píči termostat, že nepustí tu horkou vodu do chladiče a ta pak jde jedinou cestou ven a to tim víčkem? a tim jak voda stříká na horky svody, tak se vypařuje a kouří to, nebo mi pak napadla prasklá hlava bo těsnění pod hlavou, ale to by jelo divnějc a kouřilo by se z výfuku ne? jelo mi to pořád stejně a když jsem jel z plzně ve finále domu, tak sem vohulil topení a když jsem přijel do Rokycan, tak nic, ale třičtvrtě nádobky se mi ztratilo asi jak si to bralo to topení...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Rubiash
Zaslal: po prosinec 17, 2012 2:19 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2011 Příspěvky: 222 Bydliště: Sedlčany
vyndej termostat a skus to...
a kntrolka teploty svtila když ti z toho stříkal ta voda?

Zaslal: po prosinec 17, 2012 2:39 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 07. 09. 2011 Příspěvky: 341 Bydliště: Rokycany ( Plzeň )
Kontrolka na pristrojovce byla v normalu, ale dnes jsem to nahodil a kdyz slapnu na plyn pri neutu tak pod spolujezdcovo sedackou jakoby slysim cakat vodu.O.O tak nebude to tesnenim? Termostat tam mam novej prej ten by to byt nemel Sad ach jo

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
EiFFeL
Zaslal: po prosinec 17, 2012 3:03 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
to to mas plny vzduchu jestli ti to zblunka... prvni uspesnej krok k novymu tesneni pod hlavou...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: po prosinec 17, 2012 3:08 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
jj vzduch v topení dělá ten kravál. Co hadice k chladiči když jí zmáčkneš neměla by bejt tvrdá pokud bude tak je to těsnění.

SMECOHOLIK
Zaslal: po prosinec 17, 2012 4:15 pm Odpovědět s citátem
martanc napsal:
jj vzduch v topení dělá ten kravál. Co hadice k chladiči když jí zmáčkneš neměla by bejt tvrdá pokud bude tak je to těsnění.

vsechny hadice jsou mekky...

SMECOHOLIK
Zaslal: po prosinec 17, 2012 4:23 pm Odpovědět s citátem
A muzu s tim dojet 17 km? Nebo to mam pred tim odvzdusnit? Abych teda zbytecne neposral to tesneni pokud jeste v hajzlu neni

martanc
Zaslal: po prosinec 17, 2012 6:45 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no určitě nalejt vodu a pořádně odvzdušnit ale mam strach že když si to už takhle párkrát uvařil tak tesnění stejně nebude zrovna v kondici,

Fierd
Zaslal: po prosinec 17, 2012 8:41 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 28. 04. 2010 Příspěvky: 347
tipl bych,že budeš mít díru v těsněni pod hlavou...no každopádně sebou voz dostatek vody na doliti Wink

SMECOHOLIK
Zaslal: po prosinec 17, 2012 10:47 pm Odpovědět s citátem
mno ty vody se mi tam zdá až moc, když to všude čvachtá Rolling Eyes Crying or Very sad zítra to vezu k mechanikovi, tak sem zvědavej, kolik zas vypláznu Exclamation

SMECOHOLIK
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 11:13 pm Odpovědět s citátem
tak sme to odvzdušnili a pohoda...asi to bylo jen hodně zavzdušněný, akorát nevíme proč se to zavzdušnilo, takže ještě nekřičim, možná se to projeví zas, ale zjistil jsem, že mám prdlou levou pružinu Shocked a konečně sem koupil abs snímač na levý kolo, takže to mám z krku Wink

SMECOHOLIK
Zaslal: pá březen 22, 2013 12:01 am Odpovědět s citátem
lidi, dnes jsem jel z Rokycan jen do Tymákova, což je kousek, dojeli jsme, vystoupili z auta, který jsem nechal běžet a až tak po pár minutkách opět kouř z podkapoty, otevřel jsem to opatrně a zase mi stříkala voda z baňky chladiče na výfuk, z kterýho se potom kouřilo...když mi to trápilo minule, jen mi to odvzdušnil mechanik a všechno bylo ok až do teď, takže to asi vypadá na to těsnění pod hlavou že? postupem času se to prostě zavzdušní a začne to házet vodu ven, jenže mám dnes novej poznatek, když sem dolil vodu a rozjeli se z Tymákova domu, tak sem pustil topení aby mi teplota vody drobet klesla a najednou se mi rozsvítila červená kontrolka nad tím a ta ručička hrozně rychle klesla dolu skoro až na nulu, ale né úplně a držela se nízko až domu, jenže když jsem přijel (žádnej dým nic, to bylo už v pohodě) tak když sem vypnul motor, tak se mi spustila sahara, když jsem nastartoval, tak se mi vypla a když jsem to měl vyplý furt, tak furt přes dvacet minut běžela sahara, takže jsem musel odpojit konektor na noc, jinak by mi to furt běželo...jo a když to dýmylo v tom Tymákově, tak se sepla sahara, ale chladič byl studenej...je to divný, při tom saharu, chladič a termostat mam od tý bouračky nový...ale hadice co vedou k chladiči jsou měkký, nejsou tvrdý, takže nevim, asi holt teď z výplaty udělam těsnění pod hlavou a uvidím co to udělá, jo a ta kontrolka červená mi svítí furt...a kvůli tomu mi asi furt sepíná ta sahara dokola a dokola, neni třebas v prdeli čidlo? který by to furt sepínalo? ale to nevysvětluje ještě to, že mi ta voda stříká ven, jo a zase když hodně sešlápnu plyn, tak pod spolujezdcovo sedačkou, spíš k motoru, slyšim jak šplouchá voda, jako minule no... nějaký rady komenty? těsnění by to chtělo co? tohle je jediný co mě zatim trápí za tu dobu co ságo mam Crying or Very sad

jdobry
Zaslal: so březen 23, 2013 7:40 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 26. 04. 2007 Příspěvky: 21 Bydliště: Kaznejov
Takto je to netesnost mezi spalovacim prostorem a vodou zcela urcite. V lepsim pripade tesneni pod hlavou, v horsim hlava. Sam jsem to zazil ale to uz je hodne let a bylo to na skodovce, byla to bohuzel hlava.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EiFFeL
Zaslal: so březen 23, 2013 7:44 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
zacni to resit driv nez to upeces do bezvedomi... pokud se tak uz nestalo...

ono resit propadlej blok zadna sranda...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: