punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - autoradio-MP3 přez usb

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  autoradio-MP3 přez usb

SAXISTA
Zaslal: út leden 23, 2007 10:23 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Ostrava
Tak už mám dost toho válení CD po autě, chci si koupit něco do usb vstupu.
Chci se zeptat jestli je potřeba kupovat MP3 přehrávač aby to fungovalo, nebo stačí USB Flash disk???Jestli někdo flashku používá a funguje to, že si to rádio samo načte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dave_m
Zaslal: út leden 23, 2007 10:26 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
staci normalni "klicenka". Nevim, ale jak je to s maximalni kapacitou. A ty radia s USB sou jenom takovy shitozni, ne?

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lukes.2002
Zaslal: út leden 23, 2007 10:42 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 08. 09. 2006 Příspěvky: 1998 Bydliště: Šumperk
dave_m napsal:
staci normalni "klicenka". Nevim, ale jak je to s maximalni kapacitou. A ty radia s USB sou jenom takovy shitozni, ne?

Já mám autoradio s usb a musím říct že je perfektní....hraje tak cokoliv co má disk tzn flashka,mp3 přehrávač .... no cokoliv....co se kapacity týče jsem se zatím s omezením nesetkal....přehrávalo to i z mp3 pžehrávače co měj 5GB pevný disk...

ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo

ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré Smile

Alfa Romeo 159 Sportwagon
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Ghofig
Zaslal: út leden 23, 2007 11:32 am Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Autoradia s USB nejak moc neuznavam. Zatim jsem se s tim setkal u znacky Sencor a podobnych Unknown typu, ale docela by me zajimalo, jestli je to schopne prehravat mp3 i z externiho disku. Mam 100 GB ext disk, tak bych chtel vedet, jestli to umi. I kdyz si myslim, ze tam asi nebude uplne stejne napajeni, jako u PC. PC dava do USB 5V. A to ten disk utahne. Piste zkusenosti. Pro informaci by me to zajimalo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
Lukes.2002
Zaslal: út leden 23, 2007 1:40 pm Odpovědět s citátem
ghofig napsal:
Autoradia s USB nejak moc neuznavam. Zatim jsem se s tim setkal u znacky Sencor a podobnych Unknown typu, ale docela by me zajimalo, jestli je to schopne prehravat mp3 i z externiho disku. Mam 100 GB ext disk, tak bych chtel vedet, jestli to umi. I kdyz si myslim, ze tam asi nebude uplne stejne napajeni, jako u PC. PC dava do USB 5V. A to ten disk utahne. Piste zkusenosti. Pro informaci by me to zajimalo

Já mám radio Sencor ale zase tak unknown značka to není....i když tady v republice moc reputace nemá...mám ho rok a musím si ho jen pochvalovat...Ghofi jestli chceš tak až budeme u Adlera tak přivez ten externí disk a můžeme zkusit co to udělá....samotného by mě to zajímalo...s tak velkou kapacitou nemám zkušenosti...

Ghofig
Zaslal: út leden 23, 2007 2:27 pm Odpovědět s citátem
Site Admin Založen: 04. 11. 2006 Příspěvky: 682 Bydliště: Kroměříž
Lukes.2002 napsal:
ghofig napsal:

Já mám radio Sencor ale zase tak unknown značka to není....i když tady v republice moc reputace nemá...mám ho rok a musím si ho jen pochvalovat...Ghofi jestli chceš tak až budeme u Adlera tak přivez ten externí disk a můžeme zkusit co to udělá....samotného by mě to zajímalo...s tak velkou kapacitou nemám zkušenosti...

Ok to neni problem. Staci to pripomenout a klidne ho vezmu. Je to sice pracovni, ale proc si ho nepujcit:-) Jinak ja mam sveho Panasonica a toho nemuzu vynachvalit. Sencor nevim. Nekdo ho chvali, nekdo kritizuje, tak to bude tak 50:50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger ICQ
dyk77
Zaslal: út leden 23, 2007 2:57 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Je mi líto vyhodit jinak dobré rádio Sony , takže jsem to vyřešil takhle..

ODKAZ

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lukes.2002
Zaslal: út leden 23, 2007 3:52 pm Odpovědět s citátem
dyk77 napsal:
Je mi líto vyhodit jinak dobré rádio Sony , takže jsem to vyřešil takhle..

ODKAZ

No hezká hračka....Já když auto koupil v Praze tak tam bylo radio Sony...než jsem jel domů domluvil jsem se s kamarádem z Prahy že večer někam zajdem a já u něj přespím a ráno pojedu novým autíčkem domů....bohužel ráno jsem přišel k autu a na levé straně byl zámek pryč a autoradio bohužel taky....tak jsem koupil za dobré peníze to Sencor...a osobně s ním mám výborné zkušenosti.....

nok
Zaslal: út leden 23, 2007 5:31 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
Autoradio s USB vstupem dělá i Clarion a myslým, že ten zrovna mrdka nebude.
http://www.hificar.cz/autoradio/clarion-db-568rusb.html

Zaslal: út leden 23, 2007 5:33 pm Odpovědět s citátem
nok napsal:

hm...to je moc pěkný...a za relativně moc pěkný peníze....

nok
Zaslal: út leden 23, 2007 5:36 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Zlín
jj mají ho v akci a nevypadá špatně, ale za Alpinu bych ho nevyměnil.

Zaslal: út leden 23, 2007 6:43 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
tak tak neni nad alpinku .. pokud uz usb tak jedine co bych bral tak by byl ten clarion .... mel sem uz 2 kousky clarionu ruznych rad a muzu jen doporucit:-)

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
SAXISTA
Zaslal: st leden 24, 2007 7:15 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Ostrava
Tak jsem si koupil flashku za tři kila a zkusil to,no spokojenost!!!Co je možná lepší, že jakékoliv přezkočení ze začátku na konec souboru proběhne okamžitě stejně jako na PC a není doprovázeno zvuky které při změně stopy vydává CD. Je to jen takový postřech, určitě zanedbatelný, ale potěší.Hlavně je konec přisednutým CD Very Happy
martanc
Zaslal: čt leden 25, 2007 7:03 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
pekna vecicka Very Happy vidim to poprvy a asi sy to poridim Very Happy
josh
Zaslal: pá únor 09, 2007 11:21 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
nok napsal:

robia to viaceré značkové firmy, väčšinou sú potom drahšie ; včera som ale videl pomerne prijateľné Sony s USB za 5500 Sk; ja ale stále čakám na nejaké DVD s takouto cenou (a na našom trhu je ich málo zastúpených aj stredne drahých) predsa len 1 GB kľúč ktorý používam aj na iné je málo,stopárky ho môžu nohou taký trčiaci zlomiť, a niekoľko 4 GB dvd naskladaných vedľa seba už mi zaženie nudu na 3-5 km vzdialenosti ktoré bežne robím Mr. Green Ak mi vyprchá trpezlivosť, kúpim aj nejaké daewoo, hyundai (elektroniku) . kde sú prehľadné stránky na ktorých sa zistí, či je kvalita zvuku a príjmu FM na znesiteľnej úrovni ?

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: