punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - CAE zkrácené řazení

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  CAE zkrácené řazení

EiFFeL
Zaslal: út duben 16, 2013 6:35 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
moje slova...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Allante
Zaslal: út duben 16, 2013 10:53 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 11. 2010 Příspěvky: 792 Bydliště: Brno
Difuzor bude, ale nevim co po me chcete vsak ho vyrobte sami... není to nic těžkého, stejně bych neměl čas jich dělat 10kusů... zatím ho nebudu delat, nemel bych ho kam dat... zavazi mi origo výfuk... co se tyka toho razeni jeste uvidim, mozna zustanu jen u te kulisy s unibalem a hotovo.

U difuzoru se držte sklonu plochy oproti vodorovne rovine auta od 7 - max 10°, nejidealnejsi by bylo 7-8... potrebujete minimalně dve žebra a je hotovo Smile... stačí 1mm plech polotvrdý hliník... celková váha by měla být okolo 5kg (když zaberete cely spodek vzadu coz by bylo nejidealnejsi)

Difuzor by zakrýval podstatnou část zadku až k nádrži... samozřejmě kdo by to chtěl hnát uplně do extrému, tak zakrýt celou podlahu by bylo nejideálnější... poté udělat přední splitter (jeho vysunutí si nastavit podle potřeby - jelikož nikdo z nás nemá k dispozici tunel)... co se týká větších úhlů toho difuzoru, nemají smysl více než 10, pokud nemáte další aerodynamické prvky (funkční větší křídlo, nebo splitter), pote je nejlepší dát cele auto ci model do tunelu a následně zmeřit přesně úhel který by byl ideální pro vaši sestavu.

Naposledy upravil Allante dne út duben 16, 2013 2:42 pm, celkově upraveno 1 krát

Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stivek
Zaslal: út duben 16, 2013 2:39 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2009 Příspěvky: 701 Bydliště: Mnichovo Hradiště
já to nemyslel tak jako že mi jeden vyrobíš Very Happy já to na auto dávat nechci..ale jako jestli realizace nevyšuměla Wink

Galerie: http://stivek.rajce.idnes.cz/Citroen_Saxo_1.6_16v_VTS

Jezdec je jen dalším dílem auta mezi pedály,volantem a sedačkou,bez něj by to nejelo,ale rychlost je v souhře celého stroje, jehož je on pouhou součástí.
Allante
Zaslal: út duben 16, 2013 2:43 pm Odpovědět s citátem
Jo tak to pak jo Laughing ... realizace nevyšumela, jen nemam vubec ted behem skoly na auto cas a penez taky prd, budu rad kdyz do pulky kvetna stihnu vsadit rám a vsechno okolo abych mohl na vrchy.

TomVTS
Zaslal: út duben 16, 2013 4:33 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2010 Příspěvky: 243 Bydliště: Vsetín
Řadící tyčka za bratru tisíc ojro to je teda nářez.Lepší bude investice do diferenciálu a pokud to chceš vyrábět tak to bude zmařený čas. Pokud chceš mermomocí lanovody tak bude určitě stačit obyč kulisa a na konstrukci ji postavit výše.Já ale zastánce lanovodů nejsem a určitě bych si je do svého auta nedal.

Třeba jako tady:http://www.rallymedia.cz/?co=galerie/vypis&akce=238&typ=foto&nazev=MMČR Nyirád - HU

Allante
Zaslal: út duben 16, 2013 8:30 pm Odpovědět s citátem
TomVTS napsal:
Řadící tyčka za bratru tisíc ojro to je teda nářez.Lepší bude investice do diferenciálu a pokud to chceš vyrábět tak to bude zmařený čas. Pokud chceš mermomocí lanovody tak bude určitě stačit obyč kulisa a na konstrukci ji postavit výše.Já ale zastánce lanovodů nejsem a určitě bych si je do svého auta nedal.

Třeba jako tady:http://www.rallymedia.cz/?co=galerie/vypis&akce=238&typ=foto&nazev=MMČR Nyirád - HU

Však co tu celou dobu píšu, koupila by se kulisa udelal by se domecek z hliniku a trada mechanizmus z kulisy do noveho domecku zvyseneho + jedno tahlo navic a delsi radici páka, ale nevim no asi by to stejne vyslo draho, zustanu u unibalu a origo tycek razeni.

Jinak co je na těch lanech špatného?

TomVTS
Zaslal: pá duben 19, 2013 6:47 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 18. 09. 2010 Příspěvky: 243 Bydliště: Vsetín
Projeď se v nějákém autě co má lanovody a pak v něčem co má klasické táhla,samozřejmě v nějákém slušném stavu bez enormních vůlí a uvidíš.Můžeš sem pak klidně napsat svůj poznatek.Já to psal že bych to nechtěl do svého auta ale samozřejmě každému může sedět něco jiného,porovnej a uděláš si názor vlastní.Druhá věc je že jsem ještě neviděl prasklou tyč od řazení lanovod tak spolehlivý není.

Allante
Zaslal: pá duben 19, 2013 10:21 am Odpovědět s citátem
ok díky za poznatek, je možné že jsem už auto s lanovodem řídil ale ani o tom nevím Smile... no každopádně uvidím co s tím udělám, asi nejdřív zkusím nechat tyčky tam kde jsou a jen udělám ten vysoký domeček s unibalem a vyšší pákou jak jsem chtěl... do toho domečku by se ty lanovody dali dodelat kdyz nebudu spokojeny s unibalem ale asi budu jak se znam Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: