Autor |
Zpráva |
< Fotky a videa ~ Něco z Násedlovic tento víkend. |
Laďa |
Zaslal: út duben 23, 2013 3:26 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
gObla |
Zaslal: út duben 23, 2013 3:52 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
brzdi pěkně ale |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: út duben 23, 2013 9:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
FiFa_cze |
Zaslal: út duben 23, 2013 9:24 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Nestačím se divit |
|
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: st duben 24, 2013 10:02 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No, tak to bylo vesele Doufam, ze mela bezpecnostni hnede spodni pradlo
Jinak Lado pekne casy a koukam, ze od lonska zrychleni
Zda se mi to, nebo bylo celkem malo aut? |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: st duben 24, 2013 12:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Jo na tohle jsem se ptal co to melo byt... proste tratak dostal blbe instrukce ze startu a nepouzil svoji hlavu nebo co, ani vlajku cervenou nemel v ruce a maval na Cichou jen tak rukou, když jela okolo...
Dalši pruser byla bouračka formule hned v cíli, kde nebyl žádný traťák, zustala ležet na střeše v poli a trvalo dvě minuty než se o ni nekdo dovedel. Ridic nemohl ven kdyz to bylo na budce a nastesti nehořela.
Tak průsery se staly no, v prvním případě poučení pro traťáky, ve druhém pro pořadatele... hlavně že se nikomu nic nestalo a příště se na to dá pozor, jinak tenhle seriál je celkově velmi dobře zajištěný co se týká bezpečnosti a pravidel, škoda že se to teď trošku pokazilo a udělal si pár vroubků.
Jinak Laďo byly to pěkný časy, koukal jsem že už Martinovi začínáš trošku šlapat na paty
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nsPhTqxpY6A#t=128s |
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
Youtube: http://www.youtube.com/user/Allantecze |
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: st duben 24, 2013 7:42 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Allante napsal: Jo na tohle jsem se ptal co to melo byt... proste tratak dostal blbe instrukce ze startu a nepouzil svoji hlavu nebo co, ani vlajku cervenou nemel v ruce a maval na Cichou jen tak rukou, když jela okolo...
Dalši pruser byla bouračka formule hned v cíli, kde nebyl žádný traťák, zustala ležet na střeše v poli a trvalo dvě minuty než se o ni nekdo dovedel. Ridic nemohl ven kdyz to bylo na budce a nastesti nehořela.
Tak průsery se staly no, v prvním případě poučení pro traťáky, ve druhém pro pořadatele... hlavně že se nikomu nic nestalo a příště se na to dá pozor, jinak tenhle seriál je celkově velmi dobře zajištěný co se týká bezpečnosti a pravidel, škoda že se to teď trošku pokazilo a udělal si pár vroubků.
Jinak Laďo byly to pěkný časy, koukal jsem že už Martinovi začínáš trošku šlapat na paty
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nsPhTqxpY6A#t=128s
Šlapat na paty je rozdíl tak 0.5 sec , ne 4-5 sec. 50 koní rozdílu je znát a Zimák jezdí navíc daleko lépe, já se bojím . |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: st duben 24, 2013 7:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
To teda v tych zakrutach nevidno, zeby si sa bal... 50 koni je vela, a Nasedlovice zo startu je dlha rovina, pokial sa dobre pamatam.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: st duben 24, 2013 8:47 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Dobře tak necele 2 sekundy tam jsou ale i to je dobre, jinak opravdu je ten rozdíl 50koní? Koukal jsem na to jeho auto a pokecal s ním, neptal jsem se nejak moc ale nezda se mi ze má víc nez 160kobyl... Jemu ještě na zrychlení přidavá ten malý průměr kol co má to je snad 480-490mm ne?
Jinak s tím strachem ti rozumím, jsem sice stejně starý jako Martin, ale občas pociťuju že věci které jsem dřív v autě vůbec neřešil začínám trošku více zohledňovat a z některých mám strach, bojím se že časem se dostanu do fáze kdy budu mít vetší strach taky a zpomalím... že zmizí taková ta mladistvá divokost... |
_________________ První: 1995 Dodge Neon 2.0 SOHC | 97kW | 1101kg | Černá | Prodáno
Druhé: 2000 Citroën Saxo VTS 16V | 90kW | 918kg | Černá | První sen se nikdy neprodá!
|
Návrat nahoru |
|
Laďa |
Zaslal: st duben 24, 2013 8:53 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Allante napsal: Dobře tak necele 2 sekundy tam jsou ale i to je dobre, jinak opravdu je ten rozdíl 50koní? Koukal jsem na to jeho auto a pokecal s ním, neptal jsem se nejak moc ale nezda se mi ze má víc nez 160kobyl...
Jinak s tím strachem ti rozumím, jsem sice stejně starý jako Martin, ale občas pociťuju že věci které jsem dřív v autě vůbec neřešil začínám trošku více zohledňovat a z některých mám strach, bojím se že časem se dostanu do fáze kdy budu mít vetší strach taky a zpomalím... že zmizí taková ta mladistvá divokost...
Když byl motor udělaný tak měl odbrzděných přes 200 koní . A jezdí lépe . Nebojí se a jde do toho po hlavě |
|
|
Návrat nahoru |
|
Allante |
Zaslal: st duben 24, 2013 9:02 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No tak to potom čumím, vůbec bych to do toho auta neřekl , jak z toho do haje dostal 200 koní a pri tom to je na seriovem sani klapce a vstřicích podle pravidel se to nesmi přece měnit
Asi mu napíšu a budu vyzvídat |
|
Návrat nahoru |
|
franus |
Zaslal: st duben 24, 2013 9:08 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Allante napsal: Dobře tak necele 2 sekundy tam jsou ale i to je dobre, jinak opravdu je ten rozdíl 50koní? Koukal jsem na to jeho auto a pokecal s ním, neptal jsem se nejak moc ale nezda se mi ze má víc nez 160kobyl... Jemu ještě na zrychlení přidavá ten malý průměr kol co má to je snad 480-490mm ne?
Jinak s tím strachem ti rozumím, jsem sice stejně starý jako Martin, ale občas pociťuju že věci které jsem dřív v autě vůbec neřešil začínám trošku více zohledňovat a z některých mám strach, bojím se že časem se dostanu do fáze kdy budu mít vetší strach taky a zpomalím... že zmizí taková ta mladistvá divokost...
Hlavne si nesmis poridit dite. Rika se ze to te zpomali 1sec/km. |
_________________ Pug205gti |
|
Návrat nahoru |
|
lazik |
Zaslal: st duben 24, 2013 9:15 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
To ja se treba bojim tak, ze si na vrchy zatim vubec netroufnu Ale snad do toho jeste dozraju. Jinak nebyla to zrovna ta zatacka co zpusobila, ze z cerveneho saxa je bile? Kdyz jsem se tam byl predloni podivat, tak mi prislo, ze tam kazde auto jezdi uplne jinou stopu. |
_________________ VTS 1.6i 16v rv 98
http://lazarracing.webnode.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|