lidi, přišel jsem k autu a měl jsem zklopený zrcátko, když jsem ho chtěl narovnat, tak se mi nedocvakne a lítá mi tam navolno jak splašený a né a né ho docvaknout úplně aby drželo, nevíte někdo jak je to tam řešený?
je tam takovej umelej pant na jednu stranu jde sklopit a pak je tam ochrana proti vylomení, kdyz ho ohnes na druhou stranu tak se vyhákne takze to mozná jen vypadlo. Na ten mechanizmus je ve sklopenym stavu vydet, jestli ne tak je tam jeste nacvakla takova umela krytka tak se podivej pod ní.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Kdyz mas to zrcatko sklopene, tak vyndej ten plastovy kryt toho sklapeciho mechanismu a uvidis. Je tam spousta pruzinek a nejspis ti bud jedna z nich rupla, nebo se vyhakla, nebo (jako u mne) se ulomil takovy zobacek za ktery byla pruzinka zahacena. Vyresil jsem to tak, ze jsem vyrobil novy hacek z tvrdeho dratu a zahakl ho na puvodni misto a do nej pruzinku. Uz to funguje 4 roky a zrcatko jde i sklapet a vyklapet jako nove.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru