http://www.svickyngk.cz/zapalovaci-svicky/ngk-ur45ix/ mužu se zeptat jen na názor ohledně těchto svíček ? nebo na doporučení konkrétní sady ? Chci svíčky abych zbytečně nekoupil šmejda a zase zbytečně nekupoval něco co je už moc .. mám v saxane 705 org jednotku filtr a komplet vyfuk . předem dík za radu
Já teď používám do 16v standartní EYUQUEM RFN58LZ asi za 300 Kč za 4ks. I Citroen je má napsaný v racing katalogu pro sk Gr.N. Po roce používání v provozu i na závodech fungujou normálně. Předtím jsem měl Denso Iridium tenkrát ještě stály skoro 500 Kč svíčka a po výměně za svíčky za 75 Kč/ks jsem nepoznal žádnej rozdíl.
Řekl bych že je zbytečný vyhazovat tisíc korun za svíčky do neupravenýho motoru.
ECHT SAXOKLUBÁKZaložen: 17. 01. 2011Příspěvky: 321Bydliště: Košice
jj tiez by som s tym nevymyslal, pokial to neni total brutal racing bestia. tiez som mal Denso iridium a po vymene za NGK som nespozoroval ziadny rozdiel, to iste aj v C3 kde mam ten isty motor...
_________________ Saxo VTS 16V,
ex - C3 1.6 16V,
Audi A3 Sportback 1.2 TFSI, DSG
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru