Nazdar, koupil jsem si Saxo 1.4 VTS, zatím jsem nadšený, ale budu muset pár věcí řešit tak jestli byste mi poradili.
1) Mám olej v chladiči takže výměna těsnění pod hlavou, znáte někdo v okolí Ostravy nějaký servis, nebo soukromníka co to umí za přiměřené peníze?
2) Auto má ABS, ale na předním kole chybí snímač. Přesto na palubce kontrolka ABS ani neproblikne, díval jsem se na pojistky a vypadají ok (ještě proměřím) jednotka taky zapojená, jak jinak může být zneškodněné? Nebo to bez snímače nemá svítít?
3) Přijde mi že mám tuhý volant, hlavně kolem středové polohy, saxo jde sice přesně za volantem ale reaguje díky tomu jakoby opožděně a blbě se drží přímý směr. Na co bych se měl zaměřit?
4) Jednou takhle nastartuju, ujedu 500m a z větráku smrad spálené elektriky, pod kapotou ještě větší, postupně to pak ustalo a vyčmuchal jsem jako zdroj startér, jenže perfektně funguje a už se to neopakovalo.. Pro jistotu vyměnit, nestalo se to někomu z vás?
Díky moc za každou radu, snad z toho vypiluju pěkné autíčko.
K bodu 3) Podobne chovani mi delal stredni cep rizeni - na jedne strane sel hladce, na druhe se jakoby pridiral. Nevim jak to ma 1.4, ale na 16v je to tohle:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru